Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı

Alsancak Kıbrıs Şehitleri Civarında Bulunan Güzellik Merkezimize Bölgesel İncelme ve Epilasyon Konusunda Tecrübeli ve Deneyim sahibi estetisiyenler aranmaktadır. Merkezimizde Kullanılan Bölgesel incelme Ekipmanları LPG ve G5 Vibromasaj Cihazları ve ÜTÜLEME EPİLASYON Teknolojisi Kullanıl..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elite Beauty

Beylikdüzü Marmara Park ve Metrobüs yanında bulunan şubemize hoş görünen deneyimli ve tecrübeli güzellik uzmanı arıyoruz. Merkezimizde Lazer ve iğneli epilasyon, kavitasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve dövme sildirme yapılıyor. Çalışma saatlerimiz 09:30 - 20:00 Diksiyonu..

Kocaeli / Gebze Özel Afrodit Polikliniği

Polikliniğimizin, lazer epilasyon, cilt bakımları, bölgesel incelme (zayıflama) medikal estetik ve güzellik uygulamaları birimlerinde görev almak üzere; dürüst, güler yüzlü, dış görünümüne özen veren, pratik düşünebilen, çalışmayı ve işini seven, düzenli, uyumlu olan "ESTETİSYEN / GÜZELLİK UZMANI" t..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz perakende-kozmetik sektörünün öncüsü olan firmamızın İstanbul-Anadolu ve İstanbul-Avrupa yakasında bulunan mağazalarında çalışacak ''Mağaza Güzellik Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır. - En az lise mezunu, - Kozmetik ürün satışı, cilt bakımı, makya..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dharma Med

Dharma Med firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanlarına göz atabilirsiniz.Dharma Med Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanı için başvuru süresi dolmuştur...