Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşağıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan bir adet özgeçmişiniz ile lütfen şubelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dharma Med

Kozyatağı ve Göztepe şubelerimize, tecrübeli veya eğitime hevesli yeni mezun, aynı yerde istikrarlı çalışma arzusu olan, enerjik, sorumluluk alabilecek, huzurlu bir ortamda çalışacak, güler yüzlü, estetisyen, uzman estetisyen alınacaktır. Site üzerinden özgeçmiş formu ile müracaat tercih edili..

Ankara / Çankaya Erenay Center

Acilen, Kızılay'da dolgun maaşla güzellik uzmanı (estetisyen) aranmaktadır. Cilt bakımı, lazer epilasyon, kaş dizaynı, manikür-pedikür ve ağdayı iyi derecede bilmeniz veya bunlardan bir kaçını iyi derece bilmeniz tercihimizde önemli rol oynayacaktır...

Antalya / Tümü Style Me Güzellik Merkezi

Antalya Merkezde faaliyet gösteren Epilasyon ve Güzellik merkezimize Lazer Epilasyon ve Cilt Bakımı konularında deneyimli , merkezin yönetiminde sorumluluk alabilecek bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kartal Sera Güzellik Merkezi

Profesyone Cilt bakımı Bilen Lazer Epilasyon Tecrübeli Kişisel Bakımını Özen Gösteren Ailevi sorunları olmayan Uzun vadede İş arayan İşini severek yapan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Hayat Kozmetik Ve Egitim Ltd

Hayat Kozmetik İstanbul merkez ofisinde görev alacak En az lise mezunu, Kozmetik sektöründe DENEYİMSİZ YADA DENEYİMLİ, dış görünüşüne önem veren, temiz, bakımlı, İnsan ilişkilerinde kuvvetli, güler yüzlü ve enerjik, disiplinli ve öz güveni olan, Takım çalışmasına yatkın, Temsil ettiğimi..

İstanbul Anadolu / Tümü Dhermo Kozmetık

dHermo Kozmetik Türkiye Gezici Güzellik Uzman İş Açıklaması dHermo Kozmetik Limited Şirketi 2015 yılından itibaren Türkiye pazarında hizmet vermektedir. Eczanelerde bayilik usulüyle satılan Dermokozmetik ürünlerin Distribütörlük ve Bayiliklerini yürütmektedir. Türkiye..

20-40 bayan yaşlar arasında yetiştirilmek üzere deneyimli deneyimsiz güzellik uzmanı, Estetisyen takım arkadaşları arıyoruz. Dış görünüşüne özen gösteren Prezantbl İnsan ilişkileri kuvvetli bayanların CV lerini bekliyoruz..

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit merkezde bulunan güzellik polikliniğimizde ; Lazer Epilasyon (Alexandrite, Ütüleme Diode) , Cilt bakımı ve Zayıflama uygulamalarında tecrübesi olan , diksiyonu düzgün, satış kabiliyeti yüksek , enerjik, güler yüzlü , dış görünümüne özen gösteren güzellik uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU DERMAPEN YAPABİLECEK UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR. NOT : 2.000 TL+PRİM+YEMEK +SGK UZMANLIK DERECESİNE GÖRE MAAŞ ARTACAKTIR..