Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Avrupa / Güngören Nexus Güzellik Merkezi

HAZNEDAR'-BEŞYÜZEVLER VE ZEYTİNBURNU2NDA BULUNAN NEXUS POLİKLİNİKLERİMİZE HAFTA SONU ÇALIŞMA ENGELİ OLMAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAYAN GÜZELLİK UZMANLARI VE ESTETİSYENLER ARANIYOR...ÇALIŞMA SAATLERİ...SABAH:09:00 AKŞAM:20 00'dir. MAAŞ+SSK+YEMEK NOT:LÜTFEN ÖN ŞARTLAR UYGUNSA MÜ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Dermaline Estetik

BAĞCILAR YÜZYILDAKİ ÖZEL ÖZ TIP MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Suns Solaryum & Güzellik

Aşağıdaki Bölgelerde Yer Alan Solaryum & Güzellik salonlarımıza : Suadiye Ulus Mecidiyeköy Bakırköy - Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Ke..

Tokat / Merkez Açel Klinik

Tokat/Merkez'de ikamet eden en az lise mezunu güzellik sektöründe iş tecrübesi olan müşteri diyaloğu güçlü olan bayan güzellik uzmanı çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Not: Verilecek ücret ve olanaklar yapılacak birebir görüşme sonrasında netleştirilecektir. İş Yerimizde Yap..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dharma Med

Kozyatağı ve Göztepe şubelerimize, tecrübeli veya eğitime hevesli yeni mezun, aynı yerde istikrarlı çalışma arzusu olan, enerjik, sorumluluk alabilecek, huzurlu bir ortamda çalışacak, güler yüzlü, estetisyen, uzman estetisyen alınacaktır. Site üzerinden özgeçmiş formu ile müracaat tercih edili..

Organik sertifikalı kozmetik ürünlerin tanıtımı, promosyon, ve eğitim faaliyetlerini bayi eczaneler ve mağazalar nezdinde en iyi şekilde yaparak hedeflerini gerçekleştirecek, insan ilişkilerinde başarılı ve gelişime açık takım arkadaşları arıyoruz Lise, yüksekokul veya üniversite me..

Ankara / Tümü Gratis

Ankara'da ki mağazalarımızda Kişisel Bakıım Lideri'ne destek veren bu pozisyon için adaylarda aranan nitelikler şöyledir; En az lise mezunu, Mağazaların çalışma saatlerine göre vardiyalı çalışacak, Hizmet sektöründe deneyimi olan, Dış görünüşüne önem veren, temiz ve bakımlı, Güleryüzlü ve enerji..

İstanbul Avrupa / Şişli HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER Cilt-vücut bakımı, kozmetik uygulamaları ile 25 senelik aktif bir geçmişi olan, sunduğu ürünlerle ve klinikte yaptığı cilt bakım uygulamalarıyla cerrahi olmayan doğal cilt bakımının 21. yüzyılda Macaristan'daki öncüsü olarak kabul edilen cilt bakım markası için Nişantaş..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dermaline Estetik

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma arkadaşlar..