Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kahve Diyarı

Beylikdüzünde ki cafemize misafir karşılama hostesi alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ümraniye COOKSHOP

Genel nitelikler: Tercihen yiyecek-içecek sektör deneyimli Minimum Meslek Yüksekokulu mezunu Misafir odaklı hareket eden İnsan ilişkileri kuvvetli Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı Diksiyonu düzgün Prezantabl Tercihen İngilizce bilen ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Derin Özel Eğitim

İstanbul 4. Leventte bulunan Özel Eğitim Merkezine telefon trafiğini düzenleyecek , gelen öğrencileri ilgili öğretmenleriyle görüştürecek , gerektiğinde yazışmaları yapacak 20-30 yaşları arasında en az lise tercihen yüksek okul mezunu sekreter aranmaktadır. Merkezimiz 4. Levent ve Sanayi met..

Ankara / Tümü İnci Ajans

Fuarlarda çay ve kahve servisi yapabilecek. (İngilizce, Arapça, Fransızca, İtalyanca, Almanca) Yabancı dili olan Fuar Hostesi alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Dedecan Ocakbaşı

RESTAURANTMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; BAYAN KARŞILAMA HOSTESİ ALINACAKTIR. MAAŞ + SGK + YEMEK..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü COOKSHOP

Genel nitelikler: Tercihen yiyecek-içecek sektör deneyimli Minimum Meslek Yüksekokulu mezunu Misafir odaklı hareket eden İnsan ilişkileri kuvvetli Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı Diksiyonu düzgün Prezantabl Tercihen İngilizce bilen ..

İstanbul Avrupa / Tümü Bursa Kebap Evi

Türkiye genelinde 33 ilde 65 şube ile hizmet veren BURSA KEBAP EVLERİ Restoranlarının şubelerinde çalışacak MİSAFİR KARŞILAMA ELEMANI (HOSTES) arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu Tercihen yiyecek içecek sektöründe deneyimli İnsan ilişkileri kuvvetli Güler yüzlü..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yürüttüğümüz Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Danışmanlığını yürüttüğümüz Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” arayışımız bulunmaktadır.” arayışımız bulunmaktadır. • Üniversitelerin Turizm ve ilgili bölümler..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Emirgan Mado

. 5 yıldızlı oteller ve restaurantlarda en az 1 yıl benzer pozisyonda deneyimi olan . En az lise, tercihen Üniversitelerin Turizm bölümlerinden mezun, . İyi derecede ingilizce dil bilgisine sahip. . Misafir ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek . Güleryüzlü hizme..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hak Evrensel Hatay Sofrası

Restaurantımızın giriş bölümüne; diksiyonu düzgün, tercihen Arapça veya İngilizce dillerinden en az birini bilen karşıma hostesi aranmaktadır...