Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Tümü BUajans

Organizasyon ve fuar alanında faaliyet gösteren BU Ajans firmasının 2017 fuar döneminde katılacağı fuarlarda görevlendirilmek üzere servis, karşılama ve stand ve tercüman hostesleri aranmaktadır. Fuar dönemi Ocak ayı ortasından Haziran ayı ortasına kadardır. GÖREV: Görev a..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Trend Ajans

2017 FUAR SEZONU İÇİN CNR - TÜYAP ve İSTANBUL Fuar ve Kongre Merkezlerinde düzenlenecek fuar organizasyonlarında Periyodik Zamanlı çalışabilecek Bayan Fuar Hostesleri aranmaktadır. Ajansımızın Fuar çalışmalarında yer alabilecek Yabancı dil bilen (Arapça, İngilizce, Rusça, Fransızca, A..

İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

OTEL , FUAR, KONGRE MERKEZİ, SOSYAL TESİSLER, DÜĞÜN DAVET AÇILIŞ ORGANİZASYONLARINDA, ÖZEL DAVETLERDE, GÜNÜ BİRLİK PART-TİME ÇALIŞABİLECEK PERSONELLER ALINACAKTIR. * PROJE BAZLI GÜNLÜK ÇALIŞABİLECEK * BAY VE BAYAN * 18 - 30 YAŞ FOTOĞRAFLI ADAYLAR ..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Konser, Toplantı, Event, Ulusal ve Uluslararası Kongre, Fuar,proje bazlı etkinlikler vb. organizasyonlarda görev almak isteyen; - 18-25 yaş aralığında, - Tercihen İngilizcesi iyi, - Dış görünümüne özen gösteren, - İletişim yönü kuvvet..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

Büyükçekmece Kültürpark arkasında bulunan Dalyan Sanat Cafe için, -Büyükçekmece ve Beylikdüzü civarı ikamet eden, -Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve iletişim becerileri yüksek, -Disiplinli, özverili, -Hijyene, kişisel bakım ve dış görünüşüne özen gösteren, -Takım ..

İstanbul Avrupa / Şişli KARAFIRIN

KaraFırın Özdilekpark AVM Mağazamızda görevlendirilmek üzere karşılama hostesi aramaktayız GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen benzer görevde tecrübesi olan, Dış görünüşüne önem veren, İletişimi becerisi kuvvetli, güler yüzlü Misafir memnuniyet od..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Hem para kazanıp hem de okul hayatında iş tecrübesi kazanmak ister misin? İstanbul'un önde gelen etkinlik mekanlarında (kongre, fuar ve konser merkezlerinde) görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *İngilizcesi yönle..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Forum İstanbul AVM’de bulunan şubesi için karşılama hostesi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bayrampaşa’ya ulaşım sorunu olmayan..

İzmir / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İzmir'deki yeni açılacak şubelerimizde görevlendirilmek üzere; *En az lise (tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi) mezunu, *En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyimine sahip, *İngilizce bilen, *İnsan ilişkileri..