Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Anadolu / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İstanbul'daki şubelerimizde görevlendirilmek üzere; *En az lise (tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi) mezunu, *En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyimine sahip, *İngilizce bilen, *İnsan ilişkilerinde başarıl..

İstanbul Avrupa / Şişli Kahve Dünyası

GENEL NİTELİKLER Üniveristelerin ilgili bölümlerinden ( Turizm ve Otelcilik, Halkla İlişkiler vb. ) mezun 20- 35 yaş aralığında olan Esnek çalışma saatlerine uyumlu Yabancı dil bilen Vardiyalı çalışabilecek Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Modern Meyhane kültürünün kurumsal anlamda ilk şubesi olan Akbatı Fransız Sokağında bulunan Dudak Payı Meyhane için alkollü restauranta karşılama hostesi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bahçeşehir’e ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Kasım ve Aralık aylarında gerçekleşecek olan ulusal ve uluslararası kongrelerimizde görev alacak personel arayışımız bulunmaktadır. -18-26 yaş aralığında, -Haftada 4 gün müsait olan, - Dış görünümüne özen gösteren, - İletişim yönü k..

İstanbul Anadolu / Tümü Orte Organizasyon

Türkiye'nin önde gelen market zincirinde ARALIK ayı boyunca her PERŞEMBE,CUMA,CUMARTESİ,PAZAR günleri İSTANBUL İÇERİSİNDE çeşitli noktalarda bulunan mağazalarda SATIŞ DESTEK aktivitelerinde çalışacak tercihen üniversite öğrencisi veya mezunu BAYAN takım arkadaşları arıyoruz. *Çalışma s..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin ankara genelinde görevlendirilmek üzere; • Haf..

İzmir / Konak Model Event And Wedding

* Düğün/Davet,Kurumsal Etkinlik ve Organizasyonlarında Misafir Karşılama, Yer Gösterimi vb. yapabilecek, * Fuar ve Tanıtım Etkinliklerinde Standta Görev Alabilecek, güleryüzlü, prezentabl, esnek çalışma saatlerine uygun takım arkadaşları aramaktayız...

Antalya / Konyaaltı HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz ALKOLLÜ İÇECEK GRUBU FİRMAMIZA 1-31 ARALIK tarihleri arasında İzmir içerisindeki Ulusal Zincir mağazalarda RAF DESTEK olarak çalışacak deneyimli bayan personel aranmaktadır. Genel olarak mağaza depolarda bulunan ürünler rafa açılacaktır. Her personelin 4-5 m..

İzmir / Bornova HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz ALKOLLÜ İÇECEK GRUBU FİRMAMIZA 1-31 ARALIK tarihleri arasında İzmir içerisindeki Ulusal Zincir mağazalarda RAF DESTEK olarak çalışacak deneyimli bayan personel aranmaktadır. Çalışma saatleri; Shiftli olacaktır. Firma sabit personelleri ile vardiyalı o..

Kocaeli / Gebze TAVUK DÜNYASI

GEBZE DE BULUNAN GEBZE CENTER AVM ŞUBEMİZE KASİYER VE KARŞILAMA HOSTESİ ARAMAKTAYIZ..İLGİLENENLERİN GEBZE CENTER TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZDE ERDAL BEY İLE YÜZYÜZE GÖRÜŞMESİ GEREKMEKTEDİR. MÜRACAAT TEL:0262 644 1622..