Hostes İş İlanları

Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Erdaş Davet Salonu

Beylikdüzü civarında ikamet eden güleryüzlü ,kına organizasyonlarımızda görevlendirmek üzere bayanlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Raket Manzara Restaurant

Bakırköy Yeşilyurt'ta bulunan restaurantımız da müşterileri karşılamak üzere, *İletişimi kuvvetli *Aktif çalışan *Güler Yüzlü Bayan personel alınacaktır Online yapılan başvurular dikkate alınacaktır. Lütfen telefon ile iletişime geçmeyiniz...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

Büyükçekmece Kültürpark arkasında bulunan Dalyan Sanat Cafe için, -Büyükçekmece ve Beylikdüzü civarı ikamet eden, -Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve iletişim becerileri yüksek, -Disiplinli, özverili, -Hijyene, kişisel bakım ve dış görünüşüne özen gösteren, -Takım ..

İstanbul Anadolu / Kartal COOK SHOP

Genel nitelikler: Tercihen yiyecek-içecek sektör deneyimli Minimum Meslek Yüksekokulu mezunu Misafir odaklı hareket eden İnsan ilişkileri kuvvetli Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı Diksiyonu düzgün Prezantabl Tercihen İngilizce bilen ..

Kocaeli / Gebze HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin, Gebze Center'da bulunan HD İskender restoranında görevlendirilmek üzere Karşılama Hostesi arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu, Tercihen benzer görevde tecrübesi olan, Dış görünüşüne önem veren,..

Erzurum / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimizin ERZURUM genelinde görevlendirilmek üzere; • Haftanın 2 veya 3 günü ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece ARBA

Türkiye’nin önde gelen kurumsal Restaurant Zincirlerimizin Büyükçekmece Güzelce Şubesi için En az lise mezunu, tercihen turizm otelcilik meslek lisesi mezunu olan ya da mesleki eğitim belgesi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Pozitif, güler yüzlü, dış ..

İstanbul Anadolu / Tümü Lov İletişim

ANADOLU VE AVRUPA YAKASI HİPER MARKETLERDE, AĞIRLIKLI OLARAK HAFTA SONLARI ÇALIŞACAK BAYAN HOSTES ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. ÇALIŞMA SAATLERİ:11.00/20.00 ARASI..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Hem para kazanıp hem de okul hayatında iş tecrübesi kazanmak ister misin? İstanbul'un önde gelen etkinlik mekanlarında (kongre, fuar ve konser merkezlerinde) kayıt, karşılama, salon yönlendirme bölümlerinde görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek..

İstanbul Avrupa / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, döne..