İç Mimar İş İlanları

Pozisyon: İç Mimar
İstanbul Avrupa / Başakşehir Polo Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet vermekte olan Masko'daki firmamıza görevlendirmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen İstanbul/Avrupa Yakasında ikamet eden, Mobilya sektöründe tecrübeli, Mimari çizim programlarında tasarım ve çizim yapabilen, 3dmax, Au..

Ankara / Mamak Gültekin Otel

Türkiye , S.Arabistan ,Rusya ,Mozambik ve Kanada'da aktif şantiyeleri bulunan iç dekorasyon imalatı yapan ve Ankara Mavi Göl yanında bulunan 30 bin m2 lik fabrikasında çalışacak ; • Tercihen üniversitelerin Mimarlık , İç Mimarlık , Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun olma..

Ankara / Çankaya Miada Proje A. Ş.

* Üniversitelerin Mimarlık-İç Mimarlık bölümlerinden mezun, * Tasarımı seven, modern ve farklı projelerde çalışmaktan keyif alan, * Mobilya dekorasyon projelerinde tecrübeli olan, * Uygulama projelerini hazırlama, şantiye koordinasyonu ve imalat kontrollerini gerçekleştirme konusun..

Ankara / Çankaya Md İnşaat

DİYANET İŞLERİ KÜTÜPHANE DEKORASYON İŞİNDE ÇALIŞACAK 3 YIL TECRÜBELİ İÇ MİMARLA ÇALIŞMAK İSTERİZ...

İzmir'deki müteahhitlik firmamız bünyesinde mimari proje, görsel çizimler ve şantiyelerdeki ince işlerin kontrolünde çalışacak, yetiştirilmek üzere genç ve dinamik mimar / iç mimar takım arkadaşları aramaktayız...

Ankara / Tümü Move Mimarlık

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; yeni mezun bay bayan, 30 yaşını aşmamış, askerlik sorunu olmayan, autocad ve 3d max programını kullanabilen sahada deneyim kazanmak isteyen yetiştirilmek üzere eleman alınacaktır. saat 18.00 den sonra cep telefonundan ulaşabilirsiniz...

Ankara / Altındağ Ycd Dekorasyon

Ycd Dekorasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer İç Mimar ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Ycd Dekorasyon İç Mimar ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..