İç Mimar İş İlanları

Pozisyon: İç Mimar
İstanbul Anadolu / Pendik Nis Arc Mimarlık

Uluslararası firmaların proje bazlı stant ve mağaza mobilya imalatlarını yapan firmamızda projelendirme ve iş yönetimi bölümünde çalışacak *iyi derecede İngilizce bilen *iletişim becerisi yüksek *Autocad ve 3D program kullanabilen. *Mobilya imalat detaylarına hakim...

Ankara / Çankaya Andora Mutfak

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İç Mimarlık - Tasarım veya Mobilya Dekorasyon bölümleri vs...) Mutfak proje konusunda en az 2yıl deneyimli, 3D max,Autocad, Adeko,ve Office programlarını iyi derecede kullanabilen, İç mekan tasarımlarında çözüm üretebilecek vizyona sahip..

İstanbul Anadolu / Pendik Hakdoruk Mühendislik

HAKDORUK LTD.ŞTİ. 'nde anadolu yakasında çalışabilecek; iç mimar, 3dmax bilen, inşaat uygulamaları bilen, hakediş yapabilen,teklif verebilen 5-10 yıl arası tecrübesi olan, bay ( askerliğini yapmış) ve bayan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Polo Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet vermekte olan Masko'daki firmamıza görevlendirmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen İstanbul/Avrupa Yakasında ikamet eden, Mobilya sektöründe tecrübeli, Mimari çizim programlarında tasarım ve çizim yapabilen, 3dmax, Au..

Ankara / Mamak Gültekin Otel

GÜLTEKİN A.Ş. olarak Türkiye , S.Arabistan ,Rusya ,Mozambik ve Kanada'da aktif şantiyeleri bulunan iç dekorasyon imalatı yapan ve Ankara Mavi Göl yanında bulunan 30 bin m2 lik fabrikasında çalışacak ; • Üniversitelerin İç Mimarlık bölümünden mezun • Autocad , Photoshop ve 3DMax prog..

Ankara / Çankaya Silver Slate Group

Ankara da detaylı metraj ve keşif raporları hazırlama hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere; - Üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık, İnşaat Müh. Fakültelerinden ve bu bölümlerin Meslek Yüksek Okulllarından mezun, - Malzeme metraj, keşif ve analizleri yapacak, -..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu M Öner Peyzaj İnş. Ltd. Şti.

Zeytinburnunda bulunan şantiyemizde görev alacak bina deneyimi olan İnşaat Mühendisi arıyoruz..

Ankara / Altındağ Dodo Bebe & Genç

magazamızda autocad bilem mobilya tecrubesi olan cnc programı [xilogplus vs ...] mimarlar alınacaktır..

Ankara / Çankaya Asiyad

DENEYİMLİ Bayan İç Mimar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Erc Yapı A. Ş.

ARANAN NİTELİKLER: Bahçelievler'deki inşaat firmamızda çalışmak üzere, Üniversitelerin Mimarlık bölümünden mezun, Alanında 2 yıl deneyimli, Mimari çizim programlarını iyi derecede kullanabilen, Konsept, detay, daireiçi proje tasarımları (banyo,mutfak,salon),..