İç Mimar İş İlanları

Pozisyon: İç Mimar
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Anigre Dizayn

ANİGRA DİZAYN ; proje ve bünyesinde çalışmak üzere YENİ MEZUN iç mimar arıyoruz; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Çizim yapabilecek, Yeni mezun, Bayan Mimar alınacaktır. Başvuralırınız için firma telefonumuza ulaşabilir veya online sağlayabilir..

Ankara / Çankaya Silver Slate Group

Ankara da uluslar arası projelerin detaylı malzeme metraj raporları hazırlama hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere; - Üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık, İnşaat Müh. Fakültelerinden ve bu bölümlerin Meslek Yüksek Okulllarından mezun, - Malzeme metrajıve analizleri..

Ankara / Çankaya Andora Mutfak

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İç Mimarlık - Tasarım veya Mobilya Dekorasyon bölümleri vs...) Mutfak proje konusunda en az 2yıl deneyimli, 3D max,Autocad, Adeko,ve Office programlarını iyi derecede kullanabilen, İç mekan tasarımlarında çözüm üretebilecek vizyona sahip..

İstanbul Anadolu / Beykoz Art-Eskiz

Genel Nitelikler; - Üniversite Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinden mezun. - 3ds Max , Vray ve Photoshop ileri derece kullanabilen - Uygulama projesinde deneyim sahibi - Motivasyon yüksek dinamik ve ekip çalışmasına yatkın - Seyahat engeli olmayan - B Sınıfı ehli..

Mersin / Akdeniz İmaj Tasarım

MOBİLYA MAĞAZAMIZ DA 3D VE AUTOCET PROJE ÇİZİMİ YAPABİLEN İŞ ARKADAŞINA İHTİYACIMIZ VARDIR İÇ TASARIM MUTFAK ,BANYO, PROJELENDİRME..

Firmamız bünyesinde şantiyemizde harçlı imalat ve kuru yapı sistemleri ince dekorasyon işlerinde iş takibi ve hakedişler düzenleyecek tecrübeli elemana ihtiyacımız var.....

Antalya / Muratpaşa Zen Zen İçmimarlık

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, iyi derecede autocad, 3dmax, ps programlarını kullanabilen güncel tasarım anlayışı olan içmimari ve mimari görselleştirmede deneyimli takım arkadaşı arıyoruz...

Deneyim sahibi, tecrübeli ekip arkadaşı arıyoruz bilgisayar programlarına hakim, örn;3d max,autocad,photoshop,sketchup,corel,ön muhasebe,muhasebe programları,word excel vs..dekorasyon malzemelerine hakim..duvar kağıdı,parke,karo çini,duvar kaplama malzemeri satışını yapabilecek, uygulamalarını takip..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortaklar Dekorasyon

Ahşap İmalat Fabrikamıza Deneyimli İç Mimalar Aranıyor Aranılan Özellikler *İyi derece İngilizice *İyi derece proje çıkaran, *iyi derece proje çizen *İmalat kontrol *İmalat takip *Autocad kullanabilen * 3D max programları bilen *Şantiylerde ..

Ankara / Çankaya Akudek Mobilya Dekarasyon

mobilya dekorasyon firmamıza autocad,3Dmax ile görselleme yapabilen TECRÜBELİ iç mimar eleman arıyoruz...