İç Mimar İş İlanları

Pozisyon: İç Mimar
İstanbul Anadolu / Ümraniye Bfit Spor Salonu

Pilates zumba oryantal bfit yoga vs eğitmenleri arıyorum Tam zamanlı veya yarı zamanlı..

İstanbul Avrupa / Şişli Form Yapı Tasarım Ltd Şti

Mecidiyeköy de bulunan hazır mutfak showroomu için Autocad ve 3d max bilen insan ilişkilerinde başarılı takım arkadası aranmaktadır..

İş Tanımı Peyzaj uygulama projelerinde çalıştırılmak üzeere peyzaj mimarı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Peyzaj uygulama projelerinde deneyimli, Vaziyet planları çizebilen , Kotlandırma yapabilen, 5 yıl deneyimli, Autocad,phoshop kullanabilen , Yoğun..

Şanlıurfa / Merkez Parma Tasarım

İthal Hazır Mutfak ve kapı showroom'unda müşteri karşılayacak, müşteri evinde ölçü alıp projelendirme yapacak, projelendirilen mutfak veya evin diğer kullanım alanlarının satışını gerçekleştirebilecek,Perakende ve toplu satışları başından sonuna kadar yönetebilecek,Satış kabiliyeti ve müşteri ilişki..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Bm Yapi Dekor

mimarlık firmasında çalışılan 20 30 yas arası satış kapasitesi yüksek olan 3D max veya tree D max bilen bizimle çalışmak isteyen bayan Personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında sektörün lideri Evdema Yapı’nın, Bünyesinde bulunan, İntema Mutfak, Bauformat Mutfak markalı ürünlerin satışı için, Müşterinin mağazaya gelişinden, satış sonuçlanıncaya kadar olan süreci takip edebilecek, Üniversitelerin İç Mimarlık bölümü..

İstanbul Anadolu / Kartal Reform Ahşap

Üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık bölümlerinden mezun, Projelere bağlı teknik detay çizimlerini yapabilen konsept proje, sunum hazırlanması konusunda bilgi beceriye sahip, Mobilya ve dekorasyon işlerinden anlayan Malzeme ve detay bilgisine sahip, Alanı ile ilgili bilgisay..

Kayseri / Melikgazi Gölge Tasarım

Firmamızda çalışmak üzere 3d max veya diğer 3 boyutlu modelleme programları bilen iş arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Beykoz Art-Eskiz

Genel Nitelikler; - Üniversite Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinden mezun. - 3ds Max , Vray ve Photoshop ileri derece kullanabilen - Uygulama projesinde deneyim sahibi - Motivasyon yüksek dinamik ve ekip çalışmasına yatkın - Seyahat engeli olmayan - B Sınıfı ehli..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Me Ba Mimarlık

MİMARLIK, MAĞAZA PROJE UYGULAMA HİZMETİ YAPAN VE AYRICA EBATLAMA 5 EKSEN CNC PVC HİZMETLERİ DE VEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK İÇ MİMAR ARAMAKTAYIZ. ÇOK İYİ DÜZEYDE AUTOCAD, 3D MAX VE OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN , PRESENTABLE , AHŞAP VE METAL BİLGİSİNE SAHİP, ULAŞIM SIK..