İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Tevaz İnşaat

İSTANBUL 3.HAVALİMANI PROJEMİZ İÇİN BÜNYEMİZDE TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK , HAVALİMANI KAMPINDA KALICAK , EKİP ÇALIŞMASINA VE YOĞUN İŞ PROGRAMINA AYAK UYDURABİLECEK , B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ALINACAKTIR ...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Efa Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

4 LEVENT ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TAM ZAMANLI C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANI ARANMAKTADIR..

İzmir / Konak Egeli Osgb

Üniversitelerin MADEN VEYA JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ bölümlerinden mezun. • C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip, • Saha uygulamalarında aktif görev yapacak, • Kalite, OHSAS ve Çevre Yönetim Sistemi konusunda deneyimli, • İş sağlığı ve güvenliği mevzuat ve yönetmelikl..

Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği firmasının aktif ilanlarına veya diğer İsg Uzmanı (İngilizce Bilen) ilanlarına göz atabilirsiniz.Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği İsg Uzmanı (İngilizce Bilen) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Çeşme şantiyemizde GECE VARDİYASINDA çalışacak, inşaat konusunda tecrübeli C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ya da İş Güvenliği Teknikeri görevlendirilmek üzere, • ÇSGB onaylı C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip, • İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki güncel kanun ve yö..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sembol Osgb

Sembol Ortak Sağlık Güvenlik Biriminde Tam zamanlı görevlendirilmek üzere, -Araç kullanmayı bilen, -Tercihen İkitelli bölgesine yakın, -Dış görünümüne önem veren, -İş sağlığı ve güvenliği uygulamaları konusunda mevzuata hâkim, -B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sert..

Kocaeli / Çayırova Nehir Osgb

Ağırlıklı olarak Kocaeli-Çayırova'daki bir projemizde görevlendirmek üzere Kimyager B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı aramaktayız. Kalan zamanlarda diğer projelerimize de bakılması gündemdedir...

SAMSUN İLKADIM DA YER ALAN FİRMAMIZA, BAY-BAYAN A-B-C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Bir Osgb

İş Güvenliğinin referans firması Bir OSGB nin İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında yer alan ofislerinde görevlendirmek üzere, * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, * İş Güvenliği Uzmanı olarak en az 1 yıl tecrübeli, * Askerlik sorunu olmayan, * Raporlama ya..

İstanbul Avrupa / Esenler Murat İş Sağlığı Ve Güvenliği

İstanbul Esenler Tekstilkent'te bulunan OSGB için iş güvenliği uzmanları aranıyor. -İSG konusunda yasal mevzuata hakim, -Bakanlık onaylı B veya C sınıfı İş Güvenliği Sertifikasına sahip, -Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği esnekliğe sahip, -Takım çalışmasına y..