İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı

Ankara 'da faaliyet gösteren, prestijli üst yapı projesi boyunca firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere; >Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı A,B,C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip veya İSG teknikeri(Meslek Yüksek Okulu Mezunu) >Öğrenmeye yatkın, >Y..

Balıkesir / Bandırma Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği

Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( İngilizce Bilen ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği İş Güvenliği Uzmanı ( İngilizce Bilen ) ilanı için başvuru süresi..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR ... Şantiyelerimiz de bulunmaktadır, tam zamanlı şantiyelerimizde de çalışabilecek 6 c sınıfı uzman arkadaşımıza ihtiyaç vardır... Tam zamanlı şantiyelerimizden bir kısmı mevki ..

İstanbul Anadolu / Kartal Önlem İsg Laboratuvarı

GENEL NİTELİKLER : ÇSBG onaylı C sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanı sertifikasına sahip, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına hakim, mevzuata uygun olarak kurumda gerekli çalışmaların yapılmasında deneyimli, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Güneş İş Sağlığı Ve Güvenliği

C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı istihdam edilecektir. Görev tanımı: 1. Güneş OSGB’ nin sözleşme yaptığı firmalara iş güveliği hizmetinin verilmesi. Bünyemizde bir uzman ortalama 50 firmaya, aylık periyotlarla, İSG hizmeti vermektedir. 2. Firmamızda fiilen haftanın beş günü ça..

İstanbul Anadolu / Tümü ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Lojistik sektöründe lider konumda yer alan firmamızın Anadolu yakasında bulunan merkez ofisinde görevlendirilmek üzere; •Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, •Alanında en az 2 yıllık deneyimli, •Aktif olarak saha operasyonlarında görev alabilecek, •İyi derecede M..

İstanbul Anadolu / Kadıköy İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti.

İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..