İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Avrupa / Şişli Sektör Osgb

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamızda TAM ZAMANLI çalışabilecek C sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanı aranıyor. ARANAN ÖZELLİKLER: - C sınıfı sertifikasına sahip, - MS Office programlarına hakim, - İSG konusunda yasal mevzuata hakim - Planl..

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE, 3.KÖPRÜDE(AVRUPA YAKASINDA) UZUN SOLUKLU YAPILACAK PROJEMİZDE TAM ZAMANLI GÖREVLENDİRİLECEK C SINIFI UZMAN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR.....

İstanbul Avrupa / Esenler Bilim Osgb

OSGB'miz bünyesinde düzenli hizmet verdiğimiz 95 firmamız bulunmaktadır. Genellikle "Tehlikeli" sınıf iş yerlerine hizmet sunulmaktadır. İstihdamı yapılacak A/B/C sınıfı uzman Metal Döküm, Asansör sektörleri gibi "Çok Tehlikeli" sektörlerle beraber genel olarak "Tehlikeli" sınıfta bulunan üret..

ÇÖZÜMCÜ is saglıgı ve güvenliği firmamızda C SINIFI is güvenliği uzmanı olarak çalışmak üzere personel alımı yapılacaktır. Grup çalısmasına ve yogun calisma şartlarına uyum sağlayan Ehliyeti olup aktif araç kullanımı olan Eğitim verebilecek seviyede diksiyonu Düzgün olan İ..

Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( İngilizce Bilen ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Takip İş Sağlığı Ve Güvenliği İş Güvenliği Uzmanı ( İngilizce Bilen ) ilanı için başvuru süresi..

Oksijen İş Güvenliği Çevre Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Oksijen İş Güvenliği Çevre Danışmanlık İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanı için başvuru ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Zk Altyapı İnşaat

İstanbul Arnavutköy - Halkalı ve Ispartakule şantiyelerimizin; • İSG Biriminde Görev alacak, • C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikası olan, • Tercihen Mühendislik fakültesi mezunu, • İnşaat sektöründe en az 1 yıl deneyimli, • Tercihen Yol, Köprü veya Sanat Yapılar..

Agah Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ( A Veya B Sınıfı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Agah Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İş Güvenliği Uzmanı ( A Veya B Sınıfı ) ilanı için başvur..

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

Arsel Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenlik Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Arsel Osgb İş Güvenlik Uzmanı ( C Sınıfı ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Firmalarımızda görevlendirmek üzere, - C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı - Aktif binek araç kullanabilen - İletişim yönü kuvvetli - Sorumluluk sahibi - Şehir dışı engeli olmayan (nadiren) - Planlama ve raporlama becerileri olan - Tecrübe şartı yoktur - Haft..