İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Anadolu / Pendik Akaydo İnşaat

İstanbul ve İstanbul dışındaki şantiyelerimiz için İş Güvenliği uzmanı alınacaktır.Başvurular online yapılmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü Güveniş Osgb

MERKEZ OFİSİ GİYİMKENT .SN SİTESİNDE (tem oto yolu otogar kavşağında) OLAN ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİYİZ. iSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ÇOĞUNLUĞU FATİH VE KOMŞU İLÇELERİNDE OLAN HİZMET VERDİĞİMİZ İŞYERLERİ İÇİN A SINIFI TAM SÜRELİ , KISMİ SÜRELİ B SINIFI İG UZMANI GEREKSİNİMİZ VARDIR.TAM SÜRELİ ÇALIŞ..

Adana / Yüreğir Fd İnşaat

ADANA DAKİ ŞANTİYEMİZE DENEYİMLİ C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ARANMAKTADIR..

İzmir / Konak Egeli Osgb

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden ya da mühendislik bölümlerinden mezun • A-B-C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip, Tercihen Makine Mühendisi veya İnşaat Mühendisi • Saha uygulamalarında aktif görev yapacak, • Kalite, OHSAS ve Çevre Yönetim Sistemi konusunda ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sembol Osgb

Sembol Ortak Sağlık Güvenlik Biriminde Tam zamanlı görevlendirilmek üzere, -Araç kullanmayı bilen, -Tercihen İkitelli bölgesine yakın, -Dış görünümüne önem veren, -İş sağlığı ve güvenliği uygulamaları konusunda mevzuata hâkim, -C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı serti..

İstanbul Avrupa / Esenler Evrensel Osgb

Evrensel OSGB bünyesinde görevlendirilmek üzere B ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler -Bakanlık onaylı iş güvenliği uzmanlık sertifikasına sahip olması, -İSG mevzuatına hakim olması, -En az B sınıfı sürücü belgesine sahip v..

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

Bursa / Tümü Z-A İnşaat

İş Tanımı Bursa'da ikamet edip şehir dışında bulunan şantiyelere gidebilecek, İş Sağlığı ve İş Güvenliği ile ilgili yasal yükümlülüklerin takibini ve çalışmalarının, mevzuatlara uygun olarak yapmak, Risk analizlerinin yapılmasını, gerekli aksiyonların planlanmasını sağlamak..

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE, 3.KÖPRÜDE(AVRUPA YAKASINDA) UZUN SOLUKLU YAPILACAK PROJEMİZDE TAM ZAMANLI GÖREVLENDİRİLECEK C SINIFI UZMAN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR... SERVİS İMKANI DA BULUNMAKTADIR.....