İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı

GENEL NİTELİKLER Bakanlık onaylı C sınıfı iş güvenliği uzmanı belgesine sahip Genel iş sağlığı güvenliği mevzuatına hakim Aktif olarak araç kullanabilen Word- Excel programı kullanabilen İletişim becerisi yüksek deneyimli iş arkadaşları aramaktayız. ..

Bergama Ortak Sağlık Güvenlik Birimi bünyesinde, yürütmekte olduğumuz Soma Termik Santral yapım projesinde çalıştırılmak üzere şantiye tecrübesi bulunan A - B - C sınıfı İSG Uzmanı ve Tekniker arkadaşlara ihtiyacımız vardır.Ekip çalışmasına uygun tecrübeli arkadaşların başvurusunu bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Esenler Deva Osgb

İstanbul Avrupa yakasında bulunan OSGB mize, Avrupa ve Anadolu yakasındaki işlerimizde görevlendirilmek üzere; - Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı , eğitim yönü gelişmiş, - MS programlarını bilen, - İstanbul da ikamet eden, öncelikle C Sınıfı İş Güvenliği Uz..

İstanbul Anadolu / Kartal Sürmen Osgb

GENEL NİTELİKLER • Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun, • B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sertifikası olan, • İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda güncel mevzuat ve yönetmeliklere hakim • SGK ve İş hukuku mevzuatına hakim, • Ms Office programlarını iyi derece kullanabile..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bilim Osgb

BilimOSGB bünyesinde 3. Havalimanı şantiye alanında yaklaşık 1 sene sürecek olan bir projede görev almak üzere tam zamanlı "A veya B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI" yatılı kalabilecek iş güvenliği uzmanı takım arkadaşı aramaktayız. Personel Profili, *Erkek adaylar için askerlik ile il..

ANADOLU YAKASINDA İKAMETGAH EDEN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN C SINIFI UZMAN ARAMAKTAYIZ..

14 Yıllık Tecrübeye Sahip ve yaklaşık 35 e yakın çalışanımızla Sektörlere Çevre - Maden Mühendisliği, Danışmanlığı ve İş Sağlığı Güvenliği Hizmetleri vermekte olan firmamızın Adana OSGB Şubesinde çalışacak, tercihen Adana ilinde ikamet eden, İş Güvenliği Uzmanı Belgesi Olan (Tercihen A veya B sınıfı..

Firma Tanımı Türkiye’nin hızlı büyüyen grup şirketlerinden biri olan AKYA ; iş sağlığı ,iş güvenliği ,iş hukuku ve bilişim sistemleri olmak üzere dört ana iş kolunda faaliyetlerini yürütmektedir. İş sağlığı ve iş güvenliği ile bilişim sistemlerini entegre eder..

Aydın / Merkez Safir Osgb

Aydın ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere; * B sınıfı iş güvenliği uzmanı sertifikasına sahip * C sınıfı iş güvenliği uzmanı sertifikasına sahip * Tam zamanlı çalışabilecek * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek..

İstanbul Anadolu / Beykoz Akın Akademi

BİRKAÇ LOKASYONU OLAN TEK BİR PROJEDE ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ..