İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı

OSTİM MAHALLESİ 2239/1 SOKAK 5/3 ADRESİNDE BULUNAN ÇÖZÜMCÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FİRMAMIZA B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI OLARAK ÇALIŞMAK ÜZERE PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR ŞARTLAR Grup çalısmasına ve yogun calisma şartlarına uyum sağlayan Ehliyeti olup aktif araç kullanım..

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARANAN NİTELİKLER ; • C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikası olan, • Deneyimli Ya Da Deneyimsiz(Deneyimli arkadaşları değerlendirebileceğimiz firmalarımız da mevcuttur, Deneyimsiz arkadaşlar için de ayrıca mevcut pozisyonlarımız bulunmaktadır) • İş Sağlığı Ve Güvenliği Mevzuatına..

Samsun Akademi OSGB bünyesinde çalıştırılmak üzere, -Sektörel iş tecrübesi olan, -Aktif araç kullanabilen, -Evrak dökümantasyon konusunda sektöre hakim, -İş disiplinine sahip, -Emekli olmayan, -Bay, -Tam zamanlı çalışacak, A veya B sınıfı İş Güvenli..

İzmir / Konak Safir Osgb

*A veya B iş güvenliği uzmanlığı sertifikaya sahip *İzmir ve çevre şehirlerde çalışabilecek *Seyahat engeli bulunmayan *Tam süreli veya kısmi süreli *Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Antalya Kumluca İlçesi'nde faaliyet gösteren ve Antalya ili ve ilçelerine hizmet veren Özel Yosun Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ve bünyesinde sorumlu olduğu işletmelerin İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatlarına uygun çalışmalarını yürütmek üzere ..

Bursa / Nilüfer Ray Danışmanlık

Bursa'da bulunan firmalarımızda görevlendirilmek üzere; B Sınıfı İş Güvenliği Sertifikası bulunan, Yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışabilecek. İnşaat, Sanayi gibi sektörlerde uzmanlık yapabilecek. Aktif araç kullanabilen. Personel ihtiyacımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARANAN NİTELİKLER ; • B veya A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikası olan, • Deneyimli Ya Da Deneyimsiz(Deneyimli arkadaşları değerlendirebileceğimiz firmalarımız da mevcuttur, Deneyimsiz arkadaşlar için de ayrıca mevcut pozisyonlarımız bulunmaktadır) • İş Sağlığı Ve Güvenliği Mev..

*Anadolu yakasında ikamet eden *B VE C İş güvenliği sertifikasına sahip *MS Office programlarına hakim *İş güvenliği raporlamalarını muntazam şekilde yapabilecek *Sorumluluk sahibi *Sahada uygulamada tecrübeli *Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış* *..

Samsun ilinde ikamet eden/edebilecek Liman tecrübesi olan ve iyi derecede ingilizce bilen A veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ekip arkadaşı ihtiyacımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Sürmen Osgb

GENEL NİTELİKLER • Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun, • C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sertifikası olan, • İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda güncel mevzuat ve yönetmeliklere hakim • SGK ve İş hukuku mevzuatına hakim, • Ms Office programlarını iyi derece kullanabile..