İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Akın Akademi

Tam zamanlı olarak OSGB bünyesince çalışacak, seyahat engeli olmayan takım arkadaşları arıyoruz...

Kocaeli / Gebze Yeni İstihdam

OSGB Bünyesinde Kocaeli Gebde'de görevlendirilmek üzere, C sınıfı İSG Uzmanı arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER - C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip, - İş sağlığı ve güvenliği mevzuat ve yönetmeliklerine hakim, - Tam zamanl..

İstanbul Anadolu / Tümü Riskomer Osgb

Türkiye çapında 500'den fazla firmaya hizmet veren sektörün öncülerinden Riskomer Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, İzmir ve Marmara bölgelerinde görev yapacak, mevzuatın verdiği görevleri yerine getirirken yetkilerini de tereddütsüz kullanabilecek, işini seven, tam zamanlı "İş güvenliği uzmanları" arı..

Bursa / Tümü Z-A İnşaat

Bursa ili ve diğer illerde bulunan şantiyelerimizde İş sağlığı ve Güvenliği çalışmalarını takip edecek İSG UZMANI aramaktayız, ARANAN NİTELİKLER İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan şirketimiz için aşağıda belirtilen niteliklerde ''A-B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenli..

Ankara / Yenimahalle Ada Prestij

ADA PRESTİJ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ OLARAK ANKARA MERKEZLİ FİRMAMIZDA; - İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI TAM ZAMANLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ VE YA TECRÜBESİZ, KENDİNİ SEKTÖRDE GELİŞTİRMEK İSTEYEN, OFFICE BİLGİSİNE SAHİP,..

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimimiz bünyesinde, kurumsal projelerde değerlendirilmek üzere, **İş Güvenliği Uzmanlığı alanında en az bir yıllık deneyime sahip**, aktif sahada görev yapabilecek, Ankara da ikamet eden, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Dış görünüşüne ve işine özen gösterecek, Es..

İstanbul Anadolu / Kartal Tuna Eğitim Ve Belgelendirme

TEK OSGB nin hizmet verdiği firmalarda görev yapacak B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı alınacaktır. * Mevzuat ve Yönetmelikleri takip eden * Risk Analizi ve Acil Durum Raporu Hazırlayabilen * İş Güvenliği Eğitimi verebilen, * İletişim Yönü Güçlü, * Araç kullanabilen,..

Yürütmekte olduğumuz Manisa Soma ilçesindeki Termik Santrali yapım projesinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı olarak tecrübeli A Sınıfı - B Sınıfı - C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve İş Güvenliği Teknikeri Saha Elemanlarına ihtiyacımız vardır. Proje 2-3 yıl sürecek olup deneyimli, ekip çalışmasına ..

Kocaeli / Tümü Erce Group

GEBZE'DE OSGB BÜNYESİNDE UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN A SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sembol Osgb

İŞ AÇIKLAMASI Ulusal iş sağlığı güvenliği mevzuatları gereğince sorumlusu olduğu firmalarda gerekli çalışmaların Planlanması, yapılması ve takibi, İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin planlanması ve uygulanması, Çalışma ortamının İSG açısından uygunluğunun kontrolü ve gerek..