Komi İş İlanları

Pozisyon: Komi
Muğla / Bodrum Bodrum Ala Carte Restaurant

RESTAURANTIMIZA KOMİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Havelka Caddebostan

Hakkımızda: 15 yıldır eğlenceyi kaliteli, özgün ve çeşitli yemek konseptleri ile birlikte sunmayı başaran Havelka gençlerin bir yandan yiyip içerken bir yandan da keyifle vakit geçirebilmesini sağlamak amacıyla 2002 yılında Caddebostan’da hizmete açıldı. Kısa sürede farklı ..

İzmir / Bornova BAYDÖNER

Baydöner markamıza ait restoranlarımızda kişisel temizliğine önem veren ve işin gerektirdiği hijyeni sağlayabilecek KOMİ alınacaktır. Hizmet sektöründe kariyer hedefi olan, Tercihen kafe ya da restoranda servis tecrübesine sahip, Müşteri taleplerini nazikçe ve güler yüzle ka..

Muğla / Bodrum Saraybosna Köftecisi

Saraybosna Köftecisi Yalıkavak bünyesinde görevlendirilmek üzere, deneyimli servis personeli (Garson / Komi) Bay/Bayan ekip arkadaşları alınacaktır. -3 öğün yemek ve kalacak yer verilmektedir. -Yol masrafı yoktur.Kalacak yer yurume mesafesindedir. -Garson 2500tl , komi 1200 tl topl..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yaptığımız gıda sektöründeki firmanın kadrosuna kahvaltı salonu için bay ve bayan garson komi yönlendirmesi sağlıyoruz. Rota İnsan Kıymetleri,Türkiye genelinde faaliyet gösteren,sektör ayrımı olmaksızın her biri alanında lider kurumların üretim ve yönetim kadroları..

Ankara / Çankaya Kırıntı Ekmek Pasta

Müşteri ile diyoloğu iyi olan, saat sıkıntısı olmayan, kendinden emin elemana ihtiyacım vardır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Değirmen Cafe Ağaoğlu / Eltes Şubesi

Değirmen Ağaoğlu şubesinde çalışacak, deneyimli ya da deneyimsiz, bay-bayan garson ve komiler alınacaktır...

Ordu / Perşembe Pruva Prestige Holtel

20 MAYISTA açılacak olan OTELİMİZE PERSONEL ALİMİ HALEN DEVAM ETMEKTEDİR Perşembe de yeni açılacak olan pruva prestige otel e tecrübeli bay ve bayan garson ve komi alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu TAVUK DÜNYASI

ZEYTİNBURNU OLIVIUM AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE GARSON VE KOMİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR.. MÜRACAAT: İBRAHİM BEY: 0530 159 3369..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece TAVUK DÜNYASI

KÜÇÜKÇEKMECE ARMONİPARK AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE GARSON VE KOMİ OLARAK EKİP ARKADAŞALARI ALINACAKTIR....