Komi İş İlanları

Pozisyon: Komi
İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereket Döner

a) Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu veya mesleki eğitim belgesine sahip b) Benzer pozisyonda deneyimi olan c) Ekip çalışmasına yatkın d) İletişim becerileri gelişmiş e) Pozitif ve güleryüzlü f) Varidyalı çalışabilecek g) Bay..

Muğla / Marmaris KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

Samsun / Tümü COOKSHOP

Genel nitelikler: Yiyecek-İçecek sektöründe kariyer hedefi olan, Mesleki ve kişisel gelişime önem veren, Takım çalışmasını benimsemiş, Dikkatli, temiz, bakımlı, itiz ve düzenli, Çalışkan, hızlı ve pratik. İş Tanımı: Türkiye Geneli'nde 10 şubesi buluna..

Alibeyköy deki AVM projemiz gündüz vardiyasında görevlendirilecek komi temizlik elemanı aranmaktadır. Tüm sosyal hakları mevcuttur İrtibat Hatice Hanım 0507 739 91 97..

İstanbul Anadolu / Tümü Reisoğlu Denizcilik

REİS OĞLU DENİZCİLİK RESTORAN BÖLÜMÜNE: GARSON VE KOMİ Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE 2500-3500 DOLAR / TL ARASI MAAŞ Sabıka kaydınız yoksa ve en az ilköğretim mezunu iseniz ilgili telefonl..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Beyaz Köşk Çamlıca

üsküdar'da çamlıca tepesinde bulunan restaurantımız için deneyimli garson ve komi alımı yapılacaktır...

Antalya / Konyaaltı Alparaturizm

Genel nitelikler: Altınkum Mahallesi Atatürk Bulvarı Konyaaltı Antalya firmamız bünyesinde RESTORANIMIZ için çalışacak takım arkadaşları ve tecrübeli personel arıyoruz. - Garson - Komi Başvurular şahsen ve CV ile birlikte yapılacaktır. arayışımız bulunmaktadır..

İstanbul Avrupa / Tümü Manastır Cafe

Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren restoranımıza deneyimli servis komisi ve garson alınacaktır. Adayların yoğun ve esnek çalışma saatlerine uygun,ekip çalışmasına yatkın kişiler olması tercihimizdir...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Dedecan Ocakbaşı

Restaurantımızda çalışmak üzere bay ve bayan KOMİ-GARSON çalışma arkadaşları arıyoruz. MAAŞ+SSK+YEMEK..

Antalya / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GARSON - KOMİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde ..