Komi İş İlanları

Pozisyon: Komi
Antalya / Muratpaşa Yeni Kapı Group

BEŞ YILDIZLI VE DELUX HOTELLERDE ÇALIŞACAK BAY-BAYAN DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ GARSON-KOMİ ARANMAKTADIR. MAAŞ 1650 TL - 4000 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Rain Temizlik Hizmetleri Ve Ticaret

YAZ DÖNEMİNDE DEVAMLI ÇALIŞACAK KOMİ PERSONELLER ARANMAKTADIR MAAŞ + SGK + SERVİS + YEMEK 8 SAAT ÇALIŞACAK GÖRÜŞME YERİ FİRMA OFİSİ..

İzmir / Urla Denizaltıport

YOĞUN TEMPOYA ELVERİŞLİ, DİKSİYONU DÜZGÜN, TECİHEN TECRÜBELİ KOMİLER ALINACAKTIR...

Ankara / Etimesgut Marrakesh Kafe

Güler yüzlü , hız konusunda sıkıntı yaşamayan, işine dört elle sarılan, uzun süreli bu mesleği düşünüp çekirdekten yetişmek isteyen iş arkadaşı arıyoruz. Gece servisimiz, üç öğün personel yemeğimiz vardır. Kendini yetiştirip ilerisi için garsonluk düşünen birini arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pina Gıda

Cafemize bay ya da bayan garsonlar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rolla Restaurant

Kısa zamanda sevilen ve açık mutfak hizmet veren restoranımız için komi alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeni açılacak olan şubemizde görevlendirilmek üzere; En az lise (tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi) mezunu, Garson pozisyonu için en az 2 yıl, komi pozisyonu içinse en az 1 yıl ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye COOKSHOP

Genel nitelikler: Yiyecek-İçecek sektöründe kariyer hedefi olan, Mesleki ve kişisel gelişime önem veren, Takım çalışmasını benimsemiş, Dikkatli, temiz, bakımlı, itiz ve düzenli, Çalışkan, hızlı ve pratik. İş Tanımı: Türkiye Geneli'nde 11 şubesi buluna..

İzmir / Konak Renaissance Izmir Hotel

Uluslararası Marriott International oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak Komi Şef aranmaktadır. Otel bünyesinde bulunan mutfaktaki tüm gıda üretimi ile ilgili süreçlerden Demi Chef, Chef de Partie ve Executive Chef 'in yönlendirmeleri..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereket Döner

a) Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu veya mesleki eğitim belgesine sahip b) Benzer pozisyonda deneyimi olan c) Ekip çalışmasına yatkın d) İletişim becerileri gelişmiş e) Pozitif ve güleryüzlü f) Varidyalı çalışabilecek g) Bay h) İSTANBUL Anadolu / Avrup..