Komi İş İlanları

Pozisyon: Komi
Ankara / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Güverte bölümüne: gemici ve vasıfsız personeller 2500-3..

İstanbul Anadolu / Tümü Reis Oğlu Denizcilik

REİS OĞLU DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıfsız elemanlar alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE 2500-3500 DOLAR ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şapqa Concept

16:00-02:00 iş saati, haftada 1 gün izin günü, gece servisi, personel yemeği restoranımıza aitdir. en az 1 sene garson olarak iş tecrübesi. Restoranımız başakşehirin en lüks ve büyük kafe-restoranıdır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Hisar Balıkçısı

ANADOLUHİSARI LOKASYONUNDA ÇALIŞABİLECEK, MUTFAK VE SALON ARASINDAKİ YOĞUNLUĞU EŞ ZAMANLI YÜRÜTEBİLECEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ KOMİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜRPARK ARKASINDA BULUNAN DALYAN SANAT CAFE İÇİN, -MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞAN, -DİNAMİK, GÜLER YÜZLÜ VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, -İŞ AHLAKINA SAHİP, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYAN, -KİŞİSEL HİJYENE VE ..

Rize / Ardeşen Osmanlı Restaurant

Restaurantımız bünyesinde çalışacak komi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Divan

Şirket / İş Tanımı: Taşdelen'de yer alan DİVAN ÜRETİM MERKEZİ'nde PASTA TURTA bölümünde çalışacak olan Komi aranmaktadır. Aranan Nitelikler: •Pasta yapımında en az 1 yıl deneyim sahibi, •HACCP ve Gıda Güvenliği standartları konusunda bilgi sahibi, •..

Antalya / Manavgat Cadde Baron Restaurant

Deneyimli tam zamanlı çalışacak diksiyonu düzgün dış görünümüne önem veren servis elemanı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kadıköy İnatçı Keçi Cafe

Kadıköy, rıhtımda cafemize ( İnatçı Keçi Cafe), 12.00-18-00 arasında çalışacak, part-time komi arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Eyüp Doyum Karadeniz Et Lokantası

lokantamıza komi aramaktayız 08- 17.00 saatleri arasında çalışabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz...