Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

* İlgili alanda en az teknik lise / MYO mezunu, * Modelist olarak en az 5 yıl deneyimli, * ELDE KALIP ÇIKARTMA ve DİKİŞ konusunda uzman kabul edilebilecek düzeyde tecrübeli ve yetenekli, * Serileme, ölçülendirme ve prova alma konusunda bilgili, * Tercihen Gerber v8 programın..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Şirinevlerde bulunan kurumumuza modelistlik öğretmeni alınacaktır.başvuruların online olması tercih nedenidir...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Beyzanur Giyim

TERCİHEN TEKSTİL VEYA MODA TASARIMI BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, SERGİLEME VE PROVA KONULARINDA YETERLİ BİLGİ VE TECRÜBE SAHİBİ BAZ KALIP BİLGİSİ OLAN MESLEGİNDE EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ KUMAŞ,AKSESUAR,TELA,DİKİM,YIKAMA BİLGİSİ OLAN, TEKNİK FÖY HAZIRLAYABİLECEK ABİYE KALI..

İstanbul Avrupa / Şişli Dkn Tekstil

Bayan giyim üretimi yapan firmamıza Tecrübeli konusunda uzman imalat konusunda bilgi sahibi modelhane yöneticiliği yapabilecek Modelist arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aydinç Tekstil Turizm

BAĞCILAR' da Çocuk giyimi üzerine faaliyet gösteren tekstil fabrikamıza ; Çocuk giyiminde çalışmış tecrübeli Renk, kumaş ve aksesuarları kombine edebilme becerisine sahip, Kalıp Assyst programını kesinlikle çok iyi kullanabilen Takım çalışmasına uyumlu So..

İstanbul Avrupa / Şişli Şe-Ma Tekstil

İş Tanımı; 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren KASHA Türkiye ve dünya pazarında dinamik ve modern bayanlara yönelik hazır giyim alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Aranan Nitelikler Koleksiyon üretimi yapan firmamızda çalışmak üzere ; Örme ve dokuma k..

İstanbul Avrupa / Güngören Nella Tekstil

FİRMAMIZA DOKUMA VE ÖRME BİLEN BAYAN ELBİSE ÜZERİNE DENEYİMLİ BAYAN MODELİST ALINACAKTIR FİRMAMIZDA KULLANDIĞIMIZ PROGRAM POLYPATTERN'DiR HERHANGİ BİR PROGRAM BİLMENİZDE YETERLİDİR KALIP BİLGİNİZ UYGUN OLUP İŞE BAŞLAMINIZ HALİNDE FİRMAMIZ TARAFINDAN KURSA GÖNDERİLECEKSİNİZ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ros Giyim

Güneşli'deki firmamıza; Örme kumaşta çalışmış, İmalatta Tecrübeli, İhracatta en az 5 yıl deneyimi olan, Çalışma arkadaşları aramaktayız. Gemini programını bilmesi tercih sebebidir...

Bursa / Yıldırım Didar Tekstil Ltd Şti

Spor giyim üretimi yapan firmamıza ; Tercihen OPTİTEX 9 progmanına kalıp,seri ve pastal olarak tümüyle hakim olan , öğrenmeye açık , kumaş ve kalıp bilgisi olan, Analitik düşünebilen, organizasyon kabiliyetine sahip, dikkatli ve takım çalışmasına yatkın, modelhanede görev alacak 18-35 ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İnfo-Akademi.com

Info Akademi bünyesinde; + Modelistlik ve Stilistlik konularına hakim, + Moda tasarım konularında sektörü takip edebilen, + Rahat çalışma ortamında, + İnsanlarla ilişkisi kuvvetli, + Maaş + Prim sistemiyle çalışacak, + Yetiştirilmeye ve kendisini geliştirme..