Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Bağcılar Simit Sarayı - Bağcılar Parseller Şubesi

•Mağazanın satış ve operasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesinden sorumlu olmak, •Satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şekilde planlayıp uygulamak ve bu doğrultuda yeni stratejiler geliştirmek, •​Mağazasının mali, idari, operasyonel ve görsel faaliyetlerini yö..

Bursa / Tümü ASSIST ÜRETİM DESTEK

FMCG sektöründe yatırım yapan Kurumsal Firmamızda Kalite Sağlama Bölümümüzde görevlendirilmek üzere,“Mesul Müdür” aranmaktadır. Üniversitelerin örgün öğretim veren Gıda Mühendisliği bölümünden mezun, Gıda Sektöründe Kalite Departmanında minimum 3 yıl yöneticilik tecrübesi bulunan,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy United Kurumsal Hız. Servıs A. S

Caddebostan'da yer alan Site/Rezidans projemizde görevlendirmek üzere; En az üç yıl Site Müdürlüğü tecrübesi olan, 10 ve üzeri sayıda personel yönetimi tecrübesine sahip, Genel muhasebe ve teknik konularda bilgi sahibi, 40 yaş ve üzeri; Site Müdürü arayışımız vardır...

Kocaeli / Gebze Yöre Group

Tuzla ve Gebze civarında ikamet etmek Yüksek okul, tercihen üniversite mezunu, Perakende mağazacılık sektöründe en az 2 yılı yönetici pozisyonunda olmak üzere, 5 yıl deneyimli, Sektörün dinamiklerine hakim, gelişmelerini yakından takip eden, Analitik düşünebilen, kısa sürede..

İstanbul Avrupa / Şişli Cms Inox End. Mutfak A. S

ENDÜSTRİYEL MUTFAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA * Ön Muhasebe Elemanı Bayan * En liselerin ilgili bölümlerinden mezun * Dikkatli ve düzenli çalışna, * Ms office programlarına hakim, * Raporlama yapabilecek * Fatura girişlerini yapabilecek * ..

Kocaeli / Başiskele Ahsen Anaokulu

Kocaeli Başisekele ‘de bulunan Ana okulumuz için; müdür arayaşımız bulunmaktadır. Adaylarımız da aradığımız kriterler aşağıdaki gibidir. Kocaelinde ikamet eden, Başiskele’de bulunan okulumuza ulaşım sorunu olmayan En az 2 Yıl kadrolu öğretmen olarak çalışmış, deneyim sahibi..

İstanbul Avrupa / Bağcılar WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Fatih Ece Düğün Davet Salonu

İstanbul-Fatih'deki Düğün Davet Salonu işletmemize bayan işletme Müdürü aranmaktadır.Fatih civarında ikamet edenler tercihimizdir..