Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Tümü ASİST ÖZEL GÜVENLİK

Güvenlik Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip OPERASYON MÜDÜRÜ aranmaktadır; - En az ön lisans, tercihen üniversite mezunu - Özel güvenlik sektöründe en az 3 yıl deneyimli -Özel Güvenlik Kartına Sahip -5188 Sayılı Yasa v..

İstanbul Anadolu / Pendik Gümüşay Grup

Kaynarca da bulunan petrol ofisinde 12/24 sisteminde çalışacak pompacı aranmaktadır. ADEM AKGÜN İRTİBAT TEL:0533 323 34 30..

İstanbul Avrupa / Avcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

Projenin Genel Personel Disiplin ve Sevk İşlerini planlayacak,kontrol edecek En Az Ön Lisans Mezunu 5188 Sayılı Kanun ve Uygulamasına İlişkin Yönetmelik hakkında deneyim ve tecrübeye sahip "5188 Sayılı Yasa gereği geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Güvenlik ve Temizlik..

MERMER VE GRANİT YAPIŞTIRICISI (AKEMİ) VE KORUYUCU CİLA İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, İMALATI İYİ BİLEN VE BU DALDA UZMANLAŞMIŞ İMALAT MÜDÜRÜ ARAMAKTAYIZ..

Tekirdağ / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Fatih Firma Adı Gizli

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, A/B Sınıfı İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI sertifikasına sahip ve/veya ilgili bölümlerden mezun; şube OSGB süreçlerinde görevlendirilmek üzere, istenen niteliklere uygun “Sorumlu Müdür” aranmaktadır. Görev Tanımı: Üst ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Site Yönetimi konusunda tecrübeli Mali konularda bilgi sahibi, Müşteri taleplerine cevap vererek, iş takibi ve organizasyonu yapabilecek, Problem çözme ve karar verme yetkinliğine sahip, Planlama ve Organizasyon yapabilen Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı..

Gaziantep / Şehitkamil Sistemli Avm

Gıda sektöründe tecrübeli “Mağaza Müdürü” aramaktayız; - Mağaza ve ekip yönetimi konusunda deneyimli - Personel idaresi, ürün yönetimi, mağaza görsel düzeni konularında tecrübeli - Stok yönetimi konusunda deneyimli - Liderlik özelliklerine sahip, ekibini yönlendi..