Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Üsküdar Bos Yiyecek İçecek A. Ş

LİTTLE CAESARS ALTUNİZADE ŞUBESİ İÇİN RESTORAN MÜDÜRÜ / SORUMLUSU FİRMAMIZIN ALTUNİZADE DE BULUNAN RESTRANIMIZ İÇİN SEKTÖR TECRÜBELİ RESTORAN MÜDÜRÜ YADA SORUMLUSU ARAYIŞIMIZ BUUNMAKTADIR. ÇALIŞACAK ARKADAŞIMIZ RESTORAN YÖNETİMİ HAKKINDA BİLGİLİ , ANALİZ YETENEĞİNE SAHİP, RESTORA..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Petek Saraciye

Deri Saraciye sektöründe önemli bir konuma sahip olan şirketimizin Topkapı'daki merkez ofisinde görevlendirilmek üzere  Satış Operasyon Müdürü aranmaktadır. Mühendis takım arkadaşı arıyoruz. GENEL NİTELİKLER Lisans veya Yüksek Lisans mezunu Sözlü ve yazılı olarak iyi dereced..

Kocaeli / Çayırova Aydın Sosyal Hizmetler

FİRMALARA PERSONEL TEDARİĞİNDE BULUNAN ŞİRKETİMİZDE GENEL ANLAMDA İŞ TAKİBİ YAPABİLECEK OFİS İÇERİSİNDE DÜZENİ SAĞLAYABİLECEK DİSİPLİNLİ, OTORİTER, İŞ AHLAKINA ÖNEM VEREN BU ALANDA DENEYİMLİ NOT : EMEKLİ ASTSUBAY TERCİHİMİZDİR...

Kırklareli / Lüleburgaz Ayser Gıda A. Ş.

Perakendeciliğin dinamiklerine hakim olan, Stok sipariş yönetimine hakim, Karlılık ve verimlilik süreçlerini yönetebilen, Mağaza matematiğini bilen, Raporlama ve analitik becerilerine sahip, Personelini, ürününü, müşterisini ve bölgedeki rakiplerini yönetebilen takım ar..

İzmir / Seferihisar Gratis

Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği, kozmetik ,c..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Thy Sosyal Yardım Vakfı

Türk Havak Sigorta Acenteliğinde çalışacak müdür aranmaktadır; Sigorta acenteliğinde en az 2 yıl tecrübesi olan, Segem belgesi olan, Hasar dosya takibine ve Tramer sistemine hakim ve sigorta şirketleri mutabakatlarında bilgi sahibi, Trafik-kasko fiyatları konusunda hızlı ve ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Vizyon Vip Group

ÇEKMEKÖY BÖLGESİNDE BULUNAN VİLLA PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 30-50 YAŞ ARASI SİTE MÜDÜRLÜĞÜNDE EN AZ 3 YIL TECRÜBESİ OLAN KAT MÜLKİYETİ KANUNUNA HAKİM BAY SİTE MÜDÜRÜ ALINACAKTIR. ŞARTLAR 2750 TL MAAŞ + AGİ + 8 SAAT ÇALIŞMA..

Ankara / Çankaya Sevinç Abla Çocuk Yuvası

Kurumsal anaokulumuzun Beşevler şubesine sorumlu müdür alınacaktır. Başvurular gizli tutulacaktır...