Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
Gaziantep / Şehitkamil 2a Yapı İnşaat Taah Nak. Ltd. Şti.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ŞANTİYE DENEYİMİ OLAN PROJE MÜDÜRLÜĞÜ YAPABİLECEK İNŞAATI SORUNSUZ YÜRÜTEBİLECEK İŞİNE HAKİM DİSİPLİNLİ İNŞAAT MÜHENDİSİ ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Printpark Ofset Ve Ambalaj

Ofset baskılı karton ambalaj üretimi yapan ISO belgeli tesisimize, Üretim Mühendisliği pozisyonunda görev almak üzere; - Endüstri veya Üretim Mühendisliği bölümü mezunu, - Yeni mezun deneyimsiz başvuru sahipleri yetiştirilmek üzere, - ERP programı üzerinde çalışma yapabilece..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Printpark Ofset Ve Ambalaj

Ofset baskılı karton ambalaj üretimi yapan ISO belgeli tesisimize, Üretim Sorumluluğu görevi almak üzere; - Tercihen sektör deneyimi olan, - Sektör deneyimi olmayanlarda ÜRETİM ve SEKTÖR ile ilgili lisans bölümlerinden mezun, - Üretim personeli sevk ve idaresini yönetebilece..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tanlight

bayrampaşa topçularda aydınlatma armatürleri imalatı yapan firmamıza aşağıdaki özelliklere sahip arkadaşlar aranıyor -proje bazlı satış yapabilecek -üniversite mezunu (tercihen elektrik veya mimarlık bölümü) -aydınlatma programını kullanabilmesi dialux photoshop autoced -seye..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü HATKO TEKNİK DONANIMLAR

• Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun, • Kalite Güvence sürecinde min 1 yıl deneyim sahibi, • Kalite ve/veya çevre yönetim sistemleri iç denetçi sertifikalarına sahip olmak tercih sebebidir, • Kalite yönetim sistemleri ve süreçleri hakkında deneyim ve bilgi sahibi, • Ka..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Leontek Dış Ticaret

•Anadolu yakasında ikamet eden •Üniversitelerin makine , kimya , endüstri , gıda , elektrik mühendisliği bölümlerinden mezun •Tercihen satış konusunda 2 yıl deneyimi olan veya yetiştirilmek üzere •İyi derecede İngilizcesi olan •Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen •..

Denizli / Merkez Ant Elektrik

+ Askerlik Hizmetini Yapmış Olmak +Ehliyet Sahibi ve Araç kullanıyor Olmak +Tecrübeli olması tercih nedenidir...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Buki Organizasyon Ltd Şti

Preferred Specifications would be : 1- C-Language experience, 2- Braille table exposure, 3- Fluent English skills, 4- Fluent and analytical Turkish, and software engineering background...

Kayseri / Melikgazi Allbemac Makina Şirketi

Kurulduğu günden beri yeni teknolojiyi takip eden ve uygulayan ALLBEMAC, uluslararası standartlara uygun kaliteli ve verimli makineler üretmenin yanı sıra birçok yeniliğin başlatılmasında ve geliştirilmesinde de öncü olmuştur. Yatak ve Kanepe sektör üreticilerinin üretim..

Kocaeli / Gebze Gökay Kalıp

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Makine ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun Otomotiv yan sanayi soğuk sac şekillendirme konusunda en az 2 yıl tecrübeli Proje gelişimi sırasında APQP, PPAP ve FMEA süreçlerine hakim Sürekli Gelişim Yönetimi metodolojilerine haki..