Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
Kocaeli / İzmit Bambau

firmamızda çalışmak üzere inşaat mühendisi ve iş güvenliği uzmanlarına ihtiyacımız vardır..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Genel nitelikler: •MRP sistemleri hakkında aktif iş tecrübesi tercihen LOGO Yazılım bilgisi olan •Tercihen üretim planlama tecrübesi olan. •Hedef ve sonuç odaklı •İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce •Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak •..

İstanbul Avrupa / Başakşehir İmaj Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.

Firmamız matbaa etiket baskı sektörüne yönelik teknik destek ve çözümler üretmektedir. Mekanik tasarımları, işe uygun parça tasarımları ve pnömatik devre elemanlarına hakim Makine tasarım projesi yürütebilecek takım arkadaşları aramaktayız. Üniversitelerin 2 yıllık Meslek Yüksek Okulunu..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Aktifses Electronics

Şirketimiz bünyesindeki imalat bölümü ile koordineli çalışabilecek, PCB Devrelerin tasarımlarını yapabilen, orta ölçekli programları yazabilen, Yazılmış programları yeni ürünler tasarlayabilecek kabiliyette, Askerliğini yapmış, Elektronik mühendisi ihtiyacımız vardır. İş yerimiz İkitelli OSB ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Adelsan Mühendislik

- Elektrık Keşif ,metraj ,hakkediş uygulamalarına hakim , - İyi derecede autocad kullanabilen, - Elektrık saha uygulamalarına hakım , - Tercıhen Kavacık Bölgesınde ıkamet eden , - Aktıf arac kullanabılen , - Mıcrosoft offıce programlarına hakım , - Tercıhen santı..

Aydın / Didim (Yenihisar) Yeni Hisar Yapı Denetim

yapı denetim firmasında çalışmak üzere şantiye bilgisi olan, proje okumayı bilen eleman aranıyor. ofis içinde proje kontrolü, belediyede iş takibi yapacak eleman aranıyor . dolgun maaş yemek+sigorta..

Ankara / Çankaya RGM TURKEY

MAKİNE MÜHENDİSİ GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, Endüstiriyel tesisler, oteller, Yüksek katlı ofis binaları, AVM v.b. projelerde elektrik ve ve mekanik bakım konularında deneyimli, Bina ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhı tesi..

İstanbul Anadolu / Tümü Maranda Group

MİMAR / MÜHENDİS Firmamızın Çerkezköy’de bulunan Kabası tamamlanmış, 4 Blok 114 Daireli, ince imalatın başladığı MARANDA YELLOW Projesinde ve Çerkezköy’ de başlayacak 1000 ‘e yakın konut projelerimizde, Şantiye şefliği ve ya Proje müdürlüğü görevlerini yapabilecek, Kaba ve İnce imalat taşeron ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

1. Üniversitelerin Endüstri ve7 veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, 2. ISO 9001 Kalite Standartlarına hakim 3. Kalite Yönetim Sistemi dokümantasyonunu takip ve uygulamasını bilen 4. Ara Kontrol, Son Girdi Kontrollere ait faaliyetleri yürütecek, dokümante edecek, 5. ..

Kayseri / Melikgazi Doruk Kağıt San Tic A. Ş.

Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren DORUK KAĞIT Kayseri OSB deki fabrikası için ÜRETİM MÜHENDİSİ olarak görevlendirmek üzere üniversitelerin MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNDEN mezun Askerliğini yapmış MS office programını etkili kullanan İngilizce bilen Takım çalışm..