Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
İzmir / Kemalpaşa Doğalsen

-Üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun olmak - En az 1 yıllık iş tecrübesine sahip olmak -İngilizce bilmek (okuma-yazma-konuşma-anlama) -MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmek -ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi,..

Ankara / Kazan Ankara Alternatif Osgb

Üniversitelerin Makine,Metalurji,Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun Tercihen konusunda deneyimli, Microsoft Office ve AutoCAD programlarını iyi derecede kullanabilen, Malzeme ve detay bilgisi yüksek, Hakediş, planlama ve raporlama süreçlerinde bilgi sahibi, Güçlü..

Diyarbakır / Kayapınar Proyol İnş. Tic. Ltd. Şti.

GENEL NİTELİKLER İnşaat ve Yol Yapım Sektöründe uzman kadrosuyla sektöründe en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan firmamız, Yol, Baraj, Köprü, Viyadük, Altyapı ve Üst Yapı projeleri içeren geniş bir alanda hizmet vermektedir. Diyarbakır Şehir Merkezindeki Bsk'lı Yo..

İstanbul Anadolu / Pendik DOĞAL GIDA

Et ve Et ürünleri, tatlı ürünleri imalatçısı olan firmamıza Gıda Mühendisi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla KÖSEDAĞ TEL ÖRME ÇİT

GENEL NİTELİKLER 1978 yılından beri tel-çit sektörünün öncüsü ve kurucusu olan şirketimizde çalışmak üzere, aşağıdaki genel niteliklere sahip Satınalma Mühendisi arıyoruz. Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun, Tercihen inşaat, metal, demir-çelik gibi benzer..

Perpa Ticaret Merkezi ofisimizde, yarı zamanlı olarak şantiyelere de gidecek mühendis aranmaktadır. Proje okuma ve keşif çıkartma tecrübesi olan en az 2 yıllık mühendisler. Ayın 1 veya 2 günü istanbul'a yakın fakat şehir dışında olan şantiyelere ziyaret yapabilecek, elektrik mühendisleri..

1-Askerliğini yapmış 2- Üç -dört yıl şantiye tecrübesi olan ve Bursa da ikamet eden 3-Hakediş yapabilen 4-Auto cad kullanabilen 5-B sınıfı oto ehliyeti olan İNŞAAT MÜH. veya İNŞAAT TEKNİKERİ aranmaktadır...

Bursa / Tümü Teti Boru A. Ş

İnşaat sektöründe ürün tanıtımı ve pazarlamada tecrübeli (inşaat sektöründe faliyet gösteren firmaları tanıyan/faliyet alanları konusunda tecrübeli) aktif araç kullanabilen Tercihen Bursa da ikamet eden..

Ankara / Çankaya Demirel İnşaat

Firmamızda ihale yeterlilik şartlarını karşılamak için,öncelikle emekli ve devlet kurumlarında bizi temsil edebilecek,ihale yasagı ve bankalarla sorunu olmayan inşaat mühendisi aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Şişli Alitek Teknoloji

Alitek Teknoloji and Advantech are looking for a highly-experienced Smart Factory Sales Engineer / Manager. Following qualifications are required: • Bachelor or Master of Science degree from electronics, electric, control & automation or computer science faculties, • Minimum..