Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
Muğla / Bodrum Vira Bodrum Turizm Emlak

Profesyonel site yönetim hizmetleri veren şirketiz,bünyemizde çalışmak üzere ziraat mühendis,tekniker,teknisyen aranmaktadır...

bitlis tatvan merkez firmamızın denizli çivrilde devam eden yol inşaatı projesinde görevlendirilmek üzere kendi alannında en az 3 yıl tecrübeli harita mühendisi arayışımız vardır..

AXİS OFİS MOBİLYALARI markamız ile 1990 yılından bu yana faaliyetine devam eden fabrikamızda; OFİS, Otel, Hastane, AVM, Banka, Eğitim Sektörü, Fabrika bina vb. sektörlerinde ağırlık proje bazında hareketli MOBİLYA ve sabit MOBİLYA, üretimi ve dekorasyonu, projeli işler yapılmaktadır F..

GOSB Tembelova Mevkiinde Bulunan Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere; • Üniversitelerin İnsaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Şantiye ve saha deneyimi olan, • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen • AutoCad ve MS Office programlarını iyi dereced..

GOSB Tembelova Mevkiinde Bulunan Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere; Üniversitelerin “Makine Mühendisliği” bölümlerinden mezun, Alanında en az 3 yıl tecrübeli, Üretim Sektöründe görev yapmış, Analitik düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın, Aktif olarak araç kulla..

Samsun / İlkadım Prof Pest Kontrol

Bayer Koruma Programı üyesi firmamız, Karadeniz ve Ege Bölge Müdürlüğü bünyesinde sadece Endüstriyel İşletmelere Pest Kontrol, Sanitasyon, Fumigasyon ve Danışmanlık hizmeti vermektedir. Karadeniz Bölge Müdürlüğü bünyesinde sektörümüzde birlikte çalışabileceğimiz ekip arkadaşları arıyoru..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şengün Makina

Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, Sonuç odaklı, problem çözme becerisi gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, Planlama, İş Etüdü, Metod Geliştirme, Üretim ve Süreç bilgisine sahip, Teknik resim oku..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şengün Makina

Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, Sonuç odaklı, problem çözme becerisi gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, Planlama, İş Etüdü, Metod Geliştirme, Üretim ve Süreç bilgisine sahip, Teknik resim okuma..

Tekirdağ / Kapaklı Sare İnşaat Gayrimenkul

TEKİRDAĞ/KAPAKLI ilçesinde yapacağımız 188 konut projemizde en az 5 yıl deneyimli inşaat mühendisi alınacaktır.. not:kalacak lojman mevcutdur....

İstanbul Avrupa / Esenyurt Truva Pirinç

Truva Pirinç Ürünleri Metal San. olarak 2009 yılından bu yana Esenyurtta bulunan fabrikamızda Bakır ve Çinko alaşımlı Pirinç Çubuk, Biyet, Külçe, İçi Boş Çubuk, Pirinç Tel, üretimleri yapmaktayız. Firmamızda eğitilmek üzere Metalürji ve Malzeme mühendisi çalışma arkadaşları aranmaktadı..