Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis

SAKARYA (5 YIL DENEYİMLİ) VE ORDU (3 YIL DENEYİMLİ) ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İNŞAAT MÜHENDİSİ ARAMAKTAYIZ...

Bursa / Nilüfer Mertaymakina

Çalışmakta olduğumuz, Kurumsal firmalarda ki talepleri/ölçüleri alarak, sac, profil, plexiglass …. vb şekillendirme ve talaşlı imalat gibi işlemlerin çizim, tasarım, iş emri, imalat ve kurulum ekibini yönlendirebilecek gibi işlemleri yapacak. Çok yönlü düşünebilen, Pratik çözümler üretebilen, Takibi..

Belgelendirme şirketinde çalışmak üzere 5 Yıl Tecrübeli İnşaat Mühendisi Alınacaktır..

Ankara / Keçiören Yıldız Kombi

Doğalgaz yetkili servisi olan firmamıza Makina Mühendisi aranıyor...

Sakarya / Adapazarı Ada Mega Yapı Denetim Ltd. Şti.

Ehliyeti olan deneyimli inşaat mühendisi aranmaktadır...

Bursa / Gürsu Abrane A. Ş.

Tarım firmamızda çalışmak üzere ziraat mühendisi aranmaktadır...

İZMİR/URLA BALIKLIOVA KÖYÜNDE MERMER OCAĞINDA ÇALIŞACAK EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ MADEN MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. DETAYLI BİLGİYİ İRTİBAT NUMARASINDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ...

Bursa / Gürsu Abrane A. Ş.

~~ZİRAAT MÜHENDİSİ Tarım alanında faaliyet gösteren firmamızın Gürsu Bursa adresinde bulunan işletmesinin Kalite Kontrol bölümünde çalışacak ZİRAAT MÜHENDİSİ alınacaktır. Adayların aşağıdaki özelliklere sahip olması beklenmektedir. - Üniversitelerin ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ bölümü mez..

Gaziantep / Şehitkamil Elit Mühendislik

Doğalgaz Tesisatı Alanında Hizmet Veren Firmamızın GAZİANTEP Şubesinde Görevlendirilmek Üzere; *Yetkili Gaz Dağıtım Firması Yetki belgelerine Sahip, Sektöründe Deneyim Sahibi, *Ehliyeti olan Aktif Araç Kullanabilen, *Askerlik Görevini Tamamlamış, *Organizasyon Beceril..

Adana / Sarıçam Rayvag Vagon

İş Tanımı Kurumsallaşma sürecinde olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere, Üretim Mühendisi aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır. • Üretim planı doğrultusunda çalışmalar..