Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Kardelen İnşaat

İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkul Ayakkabı Çanta Dericilik Makina

AYAKKABI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; OFİS TEMİZLİĞİNDEN SORUMLU OLACAK GELEN MÜŞTERİLERİ KARŞILAYACAK, MİSAFİRLERE ÇAY, KAHVE SERVİSİ YAPACAK DİKSİYONU DÜZGÜN, 37 NUMARA AYAKKABI GİYEN, 25-40 YAŞ ARASI BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. FİRMAMIZ ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Aksoylar Mermer

MS Office programlarına hakim, Ön Muhasebede Yeterli Bilgi Sahibi Olan Veya Öğrenmeye Hevesli Olan, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, 1- Dikkatli, düzenli ve detaylara önem veren, 2- Algılama yeteneği güçlü, sorumluluk sahibi, 3- Dinamik ve Enerjik, ..

Kayseri / Melikgazi Doruk Kağıt San Tic A. Ş.

Kağıt sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, İnsan kaynakları departmanında ; ofis işlerinde çalıştırılmak üzere, - 25-30 yaş arası , - En az lise mezunu, tercihen meslek yüksek okulu mezunu, - B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, - Mc off..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Adalift Elektronik

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Muhasebe,Maliye vb. bölümlerinden mezun, Genel muhasebe alanında en az 2 yıl deneyimli, muhasebesel raporlamalara hakim (mizan , bilanço,yevmiye,maliyet hesaplama, bütçe, kar-zarar gibi raporlamalar da) yardımcı olacak Tek düzen hesap plan..

Kocaeli / Çayırova Afc

Demir çelik üzerine faaliyet gösteren fabrikamıza Zirve muhasebe programını kullanabilen, fatura, irsaliye, makbuz ve bankaları hatasız işleyebilecek, KDV kontrolünü yapabilecek beyanname verebilen, aynı zamanda personel özlük dosyaları puantajları, çalışma saatlerini takip edip maaş organizasyonunu..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy White Monarch Hotel

otelimiz muhasebesinde çalışmak üzere gelir ve kredilerde tecrübeli bayan eleman alınacaktır...

Adana / Çukurova Kansu Mühendislik

Üniversite mezunu ön muhasebe elemanı arıyorum...

Kocaeli / Tümü Idee

Danismanlik alanında faaliyet gösteren firmamız icin ön muhasebe bilgisine sahip personel yönetimi ve idari is bilgisi olan calışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Pendik Atm Grup

Ofis Elemanı aranmaktadır...