Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
Antalya / Manavgat Miraç Emlak & İnşaat

DİKSİYONU DÜZGÜN , BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN , İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ OLAN TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK BAYAN ASİSTAN ARIYORUZ. 12 AY İŞ İMKANI VE TAM SİGORTALI OLACAK..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Cihan Gıda

Ön muhasebede çalışabilecek, sipariş alıp takibini sağlayabilecek 25-28 yaş arası bayan eleman alınacaktır...

Gaziantep / Şahinbey Serince Tarım

ÖN MUHASEBE ELAMANI ALINACAKTIR..

Trabzon / Merkez Özataman İlaçlama

ofisimizde temizlik işleriyle ilgilenecek ve telefonlara bakacak bayan eleman aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli İndeks Müşavirlik

Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Resmi muhasebe işlemleri konusunda bilgi sahibi, (Kasa-Fatura- Banka kayıtları) - Kurumun ilgili ön beyannamelerini hazırlayan, ( Muhtasar-Kdv-Geçici V. - Kurumlar V. Bey .vb.) - Alanında yasal mevzuata hakim ve..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İstanbul Tekstil

tekstil ofisimize çay - telefon gibi işlere bakacak ofis elemanı aramaktayız ücret asgari ücret+sigortadır..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Eski Tadında Gıda San Ve Tic Aş

Ofis içi ve zaman zaman ofis dışında operasyonel işlere destek verecek, Paketleme ve kargo takibi sorumluluğunu alacak, İyi bilgisayar kullanan, Sipariş yönetimi yazılımımızda kayıt girişlerini ve işlemlerini yapacak, Microsoft excelde listeler hazırlayacak, Zamanlam..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Modesco Lighting Store

*GENEL NİTELİKLER * Ticaret Lisesi veya Meslek Yüksek Okul mezunu, Yüksek okulların İşletme, Muhasebe, İktisat veya ilgili bölümlerinden mezun olunması tercih sebebidir. * Muhasebe konusunda en az 2 yıl deneyimli, * Muhasebe programı kullanabilen, ( SENTEZ / ..

- Lise, Yüksek Okul veya Üniversitelerin Muhasebe bölümünden mezun, - En az 2 yıl ön muhasebe alanında deneyimli, - MS Office programlarına hakim, - Analatik düşünebilen, pratik ve çözüm odaklı, - İş takibi ve organizasyon yeteneğine sahip, - Takım çalışmasına yatkın,..

Aranan Nitelikler 20-35 yaş arası En az lise, myo veya üniversite muzunu Diksiyonu düzgün, dış görünümüne dikkat eden Sonuç odaklı çalışan ve sorumluluk sahibi Analitik düşünme becerisine sahip, problem çözmede başarılı İnsan ilişkileri kuvvetli ve t..