Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Avrupa / Beşiktaş S. M. M. M Cem Tanrıverdi

DAHA ÖNCE MUHASEBE OFİSİNDE ÇALIŞMIŞ ZİRVE MÜŞAVİR PROGRAMINDA TECRÜBELİ KDV MUHTASAR GECİCİ VERGİ SGK İŞTEN CIKIŞ,İŞE GİRİŞLERİ BODRO,PERSONEL EVRAK İŞLEME HESAP KODLARINI BİLEN, TAM OLARAK OFİS İCERİSİNDE ÖN MUHASEBE İŞLEMLERİNİN HEPSİNİ HAZIRLAYABİL..

İstanbul Anadolu / Maltepe Global Word

ön muhasebe işlemleri yürütebilecek, çek ve fatura takibi yapabilecek, gelen mail ve telefon trafiğini yönetebilecek, insan ilişkilerinde güçlü , dinamik, güler yüzlü kendine güvenen ofis asistanı arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Voida Lojistik San Tic A. Ş

GENEL NİTELİKLER Tercihen temel bilgisayar bilgisine sahip ve ofis programlarını kullanabilen, Evrak ve Stok takibi yapabilen , Raporlama yapabilen , Dinamik, sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına uyumlu, Kendisine verilen görevleri eksiksiz ve zamanında yapabil..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bahçetürk Bitkisel Üretim Malzemeleri

Şirket Bünyemize , ofis içerisinde Lojistik ve Sevkiyatla ilgili çalışacak : * orta seviyede tecrübeye sahip * sorumluluk alma yeteneğine sahip * Aktif araç kullanabilen * en az lise mezunu * erkek adaylarda askerliğini tamamlamış * iletişim yeteneği güçlü..

İş Tanımı MUTLUKENT de bulunan merkez ofisimizde görev yapmak üzere; Telefon trafiğinin yönetilmesi, Gelen misafirlerin karşılanması, Gelen/Giden evrakların, kargoların ve faksların yönetimi, Şirket yazışma ve giden evraklarını tanzim etmek, gerekirse takibini yapmak,..

Ankara / Yenimahalle Net Dil Yazılım Danışmanlık

Acil Kozmatik ve bilişim sektöründe hizmet veren firmamıza; photoshop bilen ürün yöneticiliği yapacak bayan ofis Elemanı alınacaktır. Çalışma saatleri Hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 14:00..

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Endüstri

FİRMAMIZA TERCİHEN ZİRVE PROGRAMI BİLEN,GEREKTİĞİNDE ARAÇ KULLANABİLECEK YARDIMCI MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

OFİS TELEFON TRAFİĞİ YÖNETİMİ,İNTERNET YÖNETİMİ,MÜŞTERİ DANIŞMANLIĞI VE DİĞER OFİS İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK ARAPÇA KONUŞABİLEN TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ...

İzmir / Konak Cngaz A. Ş.

İzmir'de enerji sektöründe faaliyet gösteren Şirketler Grubumuzun Muhasebe-finansman bölümünde istihdam edilmek üzere, -30 yaşını aşmamış, -Askerlikle ilişkisi bulunmayan, -Üniversitelerin muhasebe ağırlıklı bölümlerinden mezun (2-4 yıllık Muhasebe, İşletme vb.) -En az 2 yıl ..

Gaziantep / Nizip Deniz Tarım Ürünleri

Şirketimizin Nizip'deki fabrikasında görevlendirilmek üzere; Muhasebe elemanı aramaktayız Genel Nitelikler M.Y.O veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında en az 2 Yıl tecrübeli ve iyi bir ön muhasebe bilgisi olan, Disiplinli, analitik düşünce yapı..