Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Bursa / Mudanya Günfar İnşaat

İş Makinesi Operatörü, Bursa merkezdeki projemizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip; " İŞ MAKİNASI OPERATÖRLERİ (Ekskavatör Opr., Fore Kazık Opr., Paletli Vinç Opt., JCB Opr. ) " aramaktayız: En az 3 yıllık kullanım sertifikası, ehliyeti olan. B..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Vinç Hastanesi

Ataşehir'de Bulunan, Şantiyemiz'de Görevlendirilmek Üzere; Operatörlük Belgeleri Eksiksiz, İş Makinasında En Az 3 İle 5 Sene Deneyimli En Az İki Kişi Alınacaktır Şantiyede Kalacak Yatılı Veya Gurbetçi, HİUP Vinç Makinası Operatörü Maaş 2.500 TL +Mesai+SGK+ Y..

İstanbul Anadolu / Tuzla Helıot Internatıonal Tekstil

Tekstil terbiye makineleri imalatı yapan 125 yıllık firmamızda talaşlı imalat bölümünde çalışmak üzere CNC torna veya işleme merkezi kullanabilen operatörler aramaktayız...

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Üretim Tesisimizde görev almak üzere Üretim Elemanı ve Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır. En az Lise mezunu İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir Vardiyalı düzende ..

İzmir / Çiğli Nedu Kalıp

* Askerliğini tamamlamış * Meslek lisesi mezunu * Cnc programlama bilgisi olan * En az 1 yıl tecrübeli makine operatörleri aranmaktadır...

Aydın / Karpuzlu Körfez Otomasyon

İş Tanımı Şirketimize çizim operatörü aranmaktadır. Aranan Nitelikler Metalix veya Cnckad programlarından birisine hakim olmak, Daha önce bunlardan birini kullanmış olmak...

İstanbul Anadolu / Kartal Erkuşlar Makina Ve El Aletleri

TORNA OPERATÖRÜ ilanı : ERKUSLAR MAKINA VE ALETLERI SANAYII VE TIC. A.Ş,. 0,5 tondan 50 tona kadar olan standart elektrikli ve zincirli vinçler ile daha üzeri kapasitede tek kiriş ve çift kiriş köprü sistemleri ,1957 yılından itibaren Türkiye ve yurtdışı müşterilerine en uygun alternati..

İstanbul Anadolu / Tuzla ARVATO LOJİSTİK

Genel nitelikler: Küresel çapta faaliyet gösteren bir holding şirketi olarak tanınmış pek çok şirket ve markanın hizmet ortağı olan ve merkezi Almanya'da bulunan Arvato'nun,Türkiye'de e-ticaret firmalarına sipariş sonrası operasyonel hizmet veren Arvato Lojistik firmasında görevlendirmek üzere..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, pirinç dökümü ve ekstrüzyonu konusunda faaliyet gösteren firmamıza, yetiştirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen; Çıraklık okulu, Endüstri meslek lisesi veya teknik lise mezunu, 25-40 yaş arası, Gerektiğinde fazla m..