Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Başakşehir İmamoğlu Soğutma

İkitelli Osb de bulunan fabrikamızda; Endüstri Meslek Liseleri veya Meslek Yüksek Okullarının metal işleri ya da ilgili bölümlerinden mezun, 2007 DURMAZLAR makinasını bilen, Metalix programını bilen, Askerliğini tamamlamış, Çalışma arkadaşı aramaktayız..

Ankara / Sincan Arçelik A.Ş

• Öne çıkan istekler ve ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanan otomasyon projelerinin uygulanması, • Projeler için belirlenen gerekli ekipmanın malzeme listelerinin oluşturulması, teknik detaylarının araştırılması ve uygun ekipmanların montajının yapılması, • Tasarlanan projelerin simülasyo..

İstanbul Anadolu / Tümü Zeus Makina

Zeus Makina, otomotiv ve diğer endüstriyel sektörlerde müşterilerine kalite kontrol alanında destek hizmetleri sunmaktadır. Zeus Makina çatısı altında Bursa, Gebze, İzmit İstanbul'da bulunan müşteri fabrikalarında çalışacak, bu lokasyonlarda ikamet eden ve aşağıda özellikleri verilen Kalite Kontrol..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Beyhan Nakliyat

İSTANBUL HADIMKÖY BÖLGESİNDE HİYAP VİNÇ OPERATÖRÜ ARANIYOR KALACAK YER MEVCUTTUR..

Bursa / Nilüfer Boyteks

• Sürekli büyümekte olan BOYDAK Holding’e bağlı Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ nde kurulu olan döşemelik kumaş üretimi konusunda faaliyet gösteren fabrikamızda görevlendirmek üzere; Genel başvuru niteliğinde engelli üretim elemanı alınacaktır. GENEL NİTELİKLER ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Alkatherm

Genel Nitelikler: Meslek liseleri, tercihen yüksekokulların elektrik-elektronik bölümlerinden mezun, Konusunda en az 3 yıl deneyimli Otomosyon, hidrolik, mekanik ve plc bilgisi olan, Oksijen kaynağı, punch, abkant makinalarında çalışacak, Askerlik hizmetini tamamlamış,..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Fabrikası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. * En az Lise mezunu ( Tercihen Meslek Lisesi veya Ön Lisans mezunu ) * İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Favorıt Pazarlama Ins. Ltd. Stı.

ÇAĞRI MERKEZİNDEN ÇALİŞACAK DENEYİMLİ BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

- Adobe premiere Adobe after effects programlarını başlangıç seviyesinde bilen, - Adobe Photoshop programlarına hakim, - Vektörel çizim karekterleri yaratabilecek, - Yeni teknolojileri öğrenmeye meraklı, araştırma yapabilecek, - Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatin..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Eraformak

İş Tanımı Thermoform makina ve kalip imalatı yapan firmayız. Aranan Nitelikler Makine imalatı yapmakta olduğumuz firmamıza, aşağıdaki branşta görevlendirmek üzere; CNC dik işleme merkezinde CAM tecrubesi olan, Takım arkadaşı arıyoruz. İlgilen..