Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

•En az 1 yıl deneyimli •Cnc dik işleme tezgahında çalışabilecek •Tercihen Fanuc Kontrol üniteleri ile çalışmış •Tercihen kalıpçılık sektöründe çalışmış tecrübeli. •2 Vardiya çalışabilecek ve mesai sorunu olmayan •Anadolu Yakası Tuzla K.O.S.B'da bulunan fabrikam..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Anadolu yakasında ikamet eden Plastik enjeksiyon, üretim ve kalıp değişimi konularında en az 1-2 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere Vardiyalı çalışma sisteminde disiplinli ve düzenli çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı, Pratik çözümler ür..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Ankara / Çankaya Kardesler Hafriyat A. Ş.

Çalışma Saatleri : 08.00 - 18.00 Tecrübeli, Operatörlük Belgesi olan. Ankara HIZLI TREN GARI' na tecrübeli eleman alınacaktır...

Sakarya / Akyazı DyDo İçecek Türkiye

Şirket / İş Tanımı Sakarya Akyazı'da faaliyet gösteren üretim tesislerimizde görevlendirilmek üzere Bakım Operatörü aramaktadır. Pozisyonla ilgili olarak kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır. *Meydana gelen mekanik arızalar..

İstanbul Anadolu / Pendik Sim Cam Sanayi

KURTKÖY'DE BULUNAN CAM FABRİKAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, • CNC Operatörlüğü Tecrübesine Sahip • Meslek Lisesi veya M.Yüksek Okullarının Torna, Kalıp, CNC veya Makine Bölümlerinden Mezun • Askerlik Hizmetini Tamamlamış (22-35 Yaş Aralığında) • Kesici Takımları Tanıyan..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

GENEL NİTELİKLER Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri 110.000m2 kapalı aland..

Gaziantep / Şehitkamil Güngör Tarım & İnşaat

TAŞ OCAĞINDA ÇALIŞMIŞ LODER VE ESKAVATÖR OPERATÖRÜ ARANMAKTADIR.DETAYLI BİLGİ TELEFONDA VERİLECEKTİR...

İzmir / Menemen Meba Reklamcılık

1987 yılından beri Açıkhava Reklamcılık sektöründe hizmet veren firmamızda 'Cnc Router Operatörü' aramaktayız. -Tabela sektöründe kullanılan malzemeleri Cnc Tezgahında kesebilecek. -Az tecrübeli veya tecrübeli -İyi iletişim kurabilen -Bilgisayar bilgisi olan -Geli..

İzmir / Çiğli Cankor Etiket

Çiğli A.O.S.B. deki fabrikamıza üretim departmanımız da görev yapacak askerlik görevini tamamlamış matbaa bilgisi olan/olmayan vasıflı veya vasıfsız elemanlar alınacaktır...