Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Fatih mahallesi Yakacık Caddesi No:20 -2/1 SAMNDIRA-SANCAKTEPE/İSTANBUL ANADOLU YAKASI adresimizde çalışmak üzere tecrübeli Bay "Forklift Operatörü" aranmaktadır...

ÜRETİM ELEMANI Sakarya / Arifiye’ de kurulu “OTOKAR A.Ş.” Üretim Alanında çalışacak elemanlar aramaktadır. Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun ve/veya Ustalık Belgesi sahibi adaylar hafta içi hergün şahsen işyerinin ilgili adresine başvurada bulunabilmektedirler. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Can Cnc

İkitelli organize san. Bölgesinde çalışacak Cnc operatörleri ve cad/cam programcılar aranıyor. Tercihen machining stratejist program kullanan..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Ömür Hukuk Danışmanlığı

Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bulunan hukuk büromuz Türkiye'nin en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketi TÜRK TELEKOM A.Ş. bünyesindeki sabit, mobil (AVEA) , internet (TTNET) ve dijital yayıncılık (TİVİBU) şirketlerinin icra takibi işlemleri yoluyla alacak tahsil işlemlerini yapmaktadır. ..

İzmir / Çiğli Deka Yüzey Teknolojileri

Termal sprey kaplama ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet gösteren AOSB deki firmamıza, CNC torna ve işlem merkezi operatörü olarak takım arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER Tercihen CNC programlama konusunda tecrübeli Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletlerini hass..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Vizyon Makina

VİZYON MAKİNADA ÇALIŞACAK KEM PROGRAMI BİLEN VE İŞLEME MERKEZİNDE ÇALIŞACAK OPERATÖR ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Pendik Hera Led Aydınlatma

Pendik'te bulunan Merkez Fabrikamızda çalıştırılmak üzere; - Meslek Liselerinin MAKİNE bölümünden mezun, - Daha önce makine operatörlüğü yapmış, - Mekanik işlerden anlayan, - El becerisine sahip, - Dikkatli ve titiz çalışmayı benimsemiş, - İş disiplini ve a..

Tekirdağ / Çerkezköy Şaban Açıkgöz A. Ş. / Astrocam

Aranan Özellikler: 22-35 yaş arası olan, Vardiyalı çalışma saatlerine uygun olan, (Sabah Saati 08:00/16:00, Akşam Saati: 16:00/24:00) Takım çalışmasına yatkın olan, Asgari ortaokul mezunu olan, Deneyimli / Deneyimsiz ,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir İstanbul Metal Kalıp

iş yerimiz ikitellidedir. fanuc ve mıtsubıshı kontrol ünitesi kullanabilen zeki ve pratik beraber çalışabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. not: servisimiz yoktur...

Galvanizli tel üretimi yapan firmamızda genişleyen kadromuzda görevlendirilmek üzere tel çekme ve galvanizli tel üretim operatörleri aranmaktadır...