Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Konya / Karatay Sel Tıbbi Malzemeler

Ön hazırlık, montaj, ambalaj, hijyenik üretim hatları kurallarına ve disiplinine uygun çalışmak Çalıştığı üretim yeri kurallarına uygun maske-kıyafet-eldiven-bone ile çalışabilecek. Çalışma saatleri Hafta içi 08:00-18:00 Cumartesi 08:00-12:00 Takım oyuncusu ..

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

Ergene / Velimeşe'de bulunan işyerimize; Yarı Otomatik Elektrikli şerit testerede profil kesimi yapabilecek, Teknik resim okuma bilgisi olan, Forklift kullanımında tecrübeli ve belgesi olan, Askerliğini yapmış, Teknik lise veya Endüstri Meslek lisesi mezunu..

Soğuk kamaralı metal enjeksiyon makinelerinde çalışacak Tecrübeli veya Öğrenmeye açık, disiplinli ,uzun süreli bizimle çalışmayı düşünen, yetiştirilmek üzere metal enjeksiyon operatörleri alınacaktır. Arnavutköy'e servis mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

* Meslek Yüksek Okullarının veya Teknik Liselerin Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun, * PC FABT CUT, EZCAM, AutoCAD programlarına hakim, * FANUC tezgahlarda tecrübeli, * Talaşlı imalat ve kalıpçılık konusunda bilgili, * Parça bağlayabilen ve takım şeçmeyi b..

Cnc dik işlem merkezinde çalışacak deneyimli operatörler aranıyor...

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

* Teknik Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, * Sac Metal Kalıpçılığı konusunda min. 5 yıl tecrübeli, * Yeni kalıp yapımı, bakım ve onarımında görev alabilecek, * Pres altında kalıp alıştırmalarına hakim, * Talaşlı imalat ve tezgahlarda parça b..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

* Meslek Yüksek Okulları veya Teknik Liselerin tercihen Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun, * Metal (zamak) enjeksiyon kalıpları konusunda min. 5 yıl tecrübeli, * Zamak enjeksiyon, yeni kalıp üretimi, kalıp bakım ve onarım süreçlerine hakim, * Zamak kalıpçılığı v..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

* Teknik Liselerin tercihen Torna-Tesviye veya ilgili bölümlerinden mezun, * Ölçme ve kontrol cihazlarını kullanabilen, * İş parçalarını resimler üzerindeki ölçü ve toleranslar dahilinde işleyebilme özelliğine sahip, * İyi derecede malzeme bilgisi olan ve teknik resim okuyabilen,..

Ankara / Yenimahalle Güneş Hidrolik

6 MİLLİ VE 8 MİLLİ MEKANİK OTOMAT TEZGAHINDA ÇALIŞACAK AYAR YAPABİLEN VE MAKİNEYE HAKİM OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Oğuz Mukavva Ve Ambalaj San. Tic. A. Ş

Tercihen teknik lise mezunu Askerliğini yapmış Vardiya düzeninde çalışabilecek Esenyurt civarında ikamet eden Vardiya amiri,inline baskı operatörü,düz kalıp kesim operatörü ve plotter operatörleri alınacaktır...