Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Esenyurt Tiger Call Center

FİRMAMIZIN ÇAĞRI MERKEZİ DEPARTMANIN DA PARTTİME VE FULL TİME ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ. . TV REKLAM'DAN GELEN MÜŞTERİ SİPARİŞLERİNİN YAZILMASINDA HIZLI KLAVYE ,DİKSİYONU DÜZGÜN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ , 1400 TL ,MAAŞ ,YEMEK , SGK Detaylı lı bilgi için başvurularını..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Kale Kilit Çerkezköy Fabrikası'nda görev almak üzere; * Sıcak Kamaralı Metal Enjeksiyon makinelerinde min. 3 yıl tecrübe sahibi, * Tercihen Lise mezunu, * Kalıp bağlama konusunda tecrübeli, * Makine ayarları konusuna hakim, * Askerlik hizmetiyle ilişiği bulunmaya..

İzmir / Konak Bear A. Ş.

İzmir'in Lider konumdaki Baskı Öncesi Hazırlık atölyemizde, ofset baskı kalıbı imalatı bölümünde, vardiyalı çalışacak, en az Meslek Lisesi mezunu, disiplinli elemanlar aranmaktadır...

Çanakkale / Ayvacık Haydar Çakır Çit Sistemleri

Profösyonel olarak excavatör kepçe kullanabilen , seyahat engeli olmayan ,..

Bursa / Nilüfer Anlaş Kalıp

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZİN ÜRETİM BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; • Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Mezunu • Sac parça üretimine hakim • Küçük ve büyük preslerde en az 1 yıl tecrübesi olan .• Kalıp bağlama ve sökmede tecrübeli • Talaşlı..

İstanbul Anadolu / Ümraniye FİRMA ADI GİZLİ

Genel Nitelikler: Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın Marmara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibin..

Bursa / Nilüfer AKTAŞ HOLDİNG

Aktaş Holding, Dünya Vatandaşı Takım Arkadaşlarını Arıyor! Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sürdürülebilir değerler yaratan; öncü, saygın ve global bir marka olan Aktaş Holding; dünyanın farklı lokasyonlarındaki operasyonlarına destek vermeye var mısın? Meslek lisesi m..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mete Plastik

CNC BORU BÜKÜMCÜ VE PRESCİ Plastik Stadyum Koltuğu ve Bahçe Mobilyası Ürünlerimizin metal aksamlarını üretmiş olduğumuz Esenyurt 'ta bulunan Metal Atölyemizde çalıştırılacak eleman alınacaktır. - Tercihen Meslek veya Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun - CNC Boru Bükme..

Konya / Selçuklu ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

GENEL NİTELİKLER Lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmakta olan tesisinde görevlendirilmek üzere;•Lise, tercihen ön lisans mezunu, •Depo operasyonları alanında 2 yıl deneyimli, •Müşteri ile yazılı ve gerektiğinde sözlü ..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK; %100 KALİTE KONTROL ALANINDA DENEYİMLİ, (ÇAPAK ALMA, TAŞLAMA, GÖZ KONTROL BÖLÜMLERİNE HAKİM, KUMPAS KULLANABİLEN ) PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. GÜLSE ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ 0224 241 30 28 0224 34..