Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Çayırova Gümüşay Grup

Teknoloji aletleri yer alan depomuzda 18-28 yaş arası ; paketleme ve bilgisayar veri girişi yapabilecek bayan ekip arkadaşları aramaktayız . Çalışma saatlerimiz 13 Haziran - 13 Temmuz arası 08:30-17:00 / 17:00-02:00 olmak üzere 2 vardiya olacaktır .13 Temmuz sonrası 08:30-18:00 tek var..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Me Ba Mimarlık

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE PVC KENAR BANTLAMA OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ. TERCİHEN BAŞAKŞEHİR VE CİVARINDA DA İKAMET EDEN, OPTİMİZASYON PROGRAMI KULLANABİLEN, TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK, ELEMAN ARAMAKTAYIZ. ÇALIŞMA SAATLERİ: 09:00-19:00 HAFTA İÇİ CUMARTESİ: 09:00-13:00..

Kocaeli / Gebze ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

- En az Lise mezunu, - Bilgisayar kullanabilen, - Tertip-düzen ve temizlik konusunda dikkatli, - Boya ve Kimyevi malzemelerin bulunduğu ortamda çalışabilecek, - Askerlik yapılmış ya da muaf - Tercihen boya dolum ve renklendirme konusunda deneyimli - ..

İstanbul Avrupa / Eyüp KARYER ISI TRANSFER

•Endüstriyel soğutma ve endüstriyel buzdolabı üretimi sektöründe tecrübesi bulunan, •Tercihen Soğutma ve İklimlendirme bölümü Meslek Yüksek Okulu veya muadili okul mezunu, •Askerlik hizmetini tamamlamış, •Eyüp, Topçular adresine ulaşım sorunu olmayan, •Fazla mesai sorunu olm..

Kocaeli / Gebze Torun Bakır Metal

Gebze Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, Bakır alaşımı OEM parçaların Sıcak Dövme ve Talaşlı İmalatını yapan, kendi bünyesinde mühendislik, kalıphane, takımhane, sıcak dövme, talaşlı imalat proseslerini barındıran, ürünlerinin %98'ini Avrupa ve Amerika'daki konusunda lider firmalara ihraç eden, her ..

Ankara / Altındağ Turuncu Dizayn

Firmamızın Dijital baskı bölümüne, deneyimli veya yetiştirmek üzere hızlı düşünebilen ve sorumluluk sahibi, dijital baskı operatörleri alınacaktır. ...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mertek Mühendislik Kalıp Ve Yedek Parça

Yeterli iş tecrübesi bulunan Cnc Freze Operatörleri arıyoruz. - Kullandığı tezgaha hakim ve sorumluluk sahibi - Teknik resim okumasını bilen (Tercihen Meslek Lisesi Mezunu) - Askerlik görevini tamamlamış - Uzun yıllar istikrarlı çalışabilecek Çalışma Gü..

İstanbul Anadolu / Pendik Turan Makina

CNC TORNA PROGRAMINI ELLE YAZABİLEN TERCİHEN FANUC VEYA MİTSUBİSHİ PROGRAMINI HAKİM KURTKÖY PENDİK CİVARINDA OTURAN 30 YAŞ ÜSTÜ CNC TORNA TEZGAH OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. İLGİLİ KİŞİ : ADEM TURAN..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız için aşağıda belirtilen kriterlerde Üretim Bölümü Makine Operatörü alınacaktır. -Minimum lise mezunu. -Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış -35 yaşını aşmamış -Minimum 3 yıl deneyimli Arnavutköy, Esenyu..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız için aşağıda belirtilen kriterlerde Paketleme Bölümü Makine Operatörü alınacaktır. 35 yaşını aşmamış Minimum Lise Mezunu Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Minimum 3 yıl deneyimli...