Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Silivri Silivri Ambalaj Ticaret Ve Sanayi A. Ş.

Oluklu Mukavva Plaka ve Kutu Üretimi yapan işletmemizde "FORKLİFT OPERATÖRÜ" olarak görev yapacak çalışma arkadaşları aranmaktayız. Silivri, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Selimpaşa, Kumburgaz, Esenyurt, Yenibosna ve Sefaköy'den servislerimiz mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Güngören Aktaş Etiket

FLEXO BASKI MAKİNEMİZDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ USTA VE KALFALAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Yüzde100 Reklam

Firmamıza deneyimli dijital baskı operatörleri alınacaktır...

Konya / Selçuklu Sab Otomotiv

Konya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamızda çalıştırılmak üzere Dik İşleme Merkezi operatörü aramaktayız. Tercihen lise ve dengi okul mezunu Teknik resim okuyabilen, İşleme merkezleri konusunda deneyim sahibi Fanuc kontrol ünitesini kullanabilen,..

Konya / Selçuklu Sab Otomotiv

Konya Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet gösteren otomotiv yedek parça İmalatı yapan fabrikamızda çalıştırılmak üzere CNC Torna Operatörü aramaktayız. Tercihen lise ve dengi okul mezunu, CNC tornalarda programlama bilgisine sahip Tercihen işleme merkezleri konusunda da tecr..

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; BURSA Şubesinde İlaçlama personeli olarak çalışacak, Tercihen ""Biyosidal Ürün Uygulayıcı Personel Sertifikası"" bulunan , Üniversite Mezunlarında Tercihen "Mesul Müdür Sertifikası" bulunan, ..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Elektronik cihaz ürünleri yer alan depomuzda BAY-BAYAN paketleme yapacak , SÜREKLİ OLARAK ÇALIŞACAK ekip arkadaşları aramaktayız . * 13 HAZİRAN - 13 TEMMUZ Çalışma saatleri : 08:30-17:00 / 17:00 - 02:00 CUMARTESİ - PAZAR TATİL ( VARDİYA 1 AY SÜRECEKTİR ) * 13 TEMMUZ - ......

İzmir / Çiğli DEKA KAYNAK LTD

Termal sprey kaplama ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet gösteren AOSB deki firmamıza, CNC torna ve işlem merkezi operatörü olarak takım arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER Tercihen CNC programlama konusunda tecrübeli Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletlerini hass..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Anadolu / Ümraniye CANAŞ ANAHTAR

ÜRETİM BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞACAK ACİL VASIFSIZ PERSONELLER ALINACAKTIR....