Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Torbalı Adecco İzmir

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Dik İşlem Merkezi Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen Meslek Lisesi Mezunu yada Lise Mezunu, min 1 yıl tecrübesi olan, ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Checkpoint Checknet Etiket Ltd Şti

İstanbul Beylikdüzü’nde, dijital baskı ve etiket üretimi alanında faaliyet gösteren şirketimiz için, aşağıda yer alan özelliklere sahip Yıkama Talimatı Baskı ve Kesim Operatörü (PFL) operatörü aranmaktadır. Genel Nitelikler • En az lise mezunu, • Yıkama Talimatı..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Cnc Torna Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen Meslek Lisesi Mezunu yada Lise Mezunu, min 1 yıl cnc torna operatörlüğü yapmış..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza (Metal) Isıl İşlem Operatörü alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Tercihen Meslek Lisesi yada Lise mezunu, min 1 yıl Isıl İşlem tecrübesi olan, Askerlikle ilişkisi bulunmayan, Evli, Öğrenmeye aç..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Pres Operatörü alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Tercihen Meslek Lisesi yada Lise mezunu, min 1 yıl hidrolik pres yada eksantrik preste çalışmış, Askerlikle ilişkisi bulunmayan, Evli, Ö..

Kocaeli / Tümü Bures Teknik Makina

Bures Teknik Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cam - Cnc İşleme Operatörü  ( Gebze ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Bures Teknik Makina Cam - Cnc İşleme Operatörü  ( Gebze ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Tümü Bures Teknik Makina

Bures Teknik Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Torna Operatörü  ( Gebze ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Bures Teknik Makina Cnc Torna Operatörü  ( Gebze ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Özteknik Motorlu Taşıtlar firmasının aktif ilanlarına veya diğer Montaj Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Özteknik Motorlu Taşıtlar Montaj Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Anr Engineering

BEYLİKDÜZÜ, BEYSAN SANAYİ SİTESİ’NDE YER ALAN, HİDROLİK SİLİNDİR ve EKİPMANLARI ÜZERİNE İMALAT YAPAN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; CNC DİK İŞLEM PROGRAMCILARI ALINACAKTIR... İş tanımı: CNC Dik İşleme Merkezi Tezgahinda manuel programlama yapabilecek. ·..