Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren fabrikamızın elektrik bakım bölümü için ; -Endüstri meslek lisesi Elektrik bölümü mezunu -Tercihen PLC bilgisi olan -Şema bilgisi olan -Askerlikle ilişiği olmayan -Gebze,Darıca,Çayırova,Tuzla Şifa,Güzelyalı-Aydınlı,Şekerpınar..

İstanbul Avrupa / Güngören Fixsmart / / Cihan Elektronik

İşin tanımı 15 günlük oryantasyon ve ürün eğitimleri sonrasında modern ve kurumsal bir çalışma ortamında sektöründe lider olan SONY markasının çağrı merkezi operasyonununda Müşteri Hizmetleri Temsilcisi olarak görev almak için hemen başvur. (Çağrı Merkezinde ürün satışı yoktur) ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Yüksel Copy Center

Halkalı'da bulunan dijital baskı merkezimizde çalışacak; Tasarım (photoshop, corel draw, vs.) programlarını ve tercihen autocad kullanabilen, Baskı makinelerinin operatörlüğünü yapabilecek, Tercihen copy center'da çalışmış Grafiker baskı operatörü çalışma arkada..

Ankara / Yenimahalle Özcan Plastik

Plastik Kalıplari üretmekte olan firmamizda CNC dik işlemede çalışcak takım arkadaşı aramaktayız...

Bursa / Nilüfer KERİM ÇELİK

Borusan Grubu şirketlerinden Kerim Çelik'in Bursa lokasyonunda 'Üretim Operatörü' olarak görev yapacak, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli, dikkatli, başarma azmi yüksek takım arkadaşı arıyoruz. •Endüstri Meslek Lisesi veya MYO (Torna Tesviye, Me..

Manisa / Merkez KERİM ÇELİK

Borusan Grubu şirketlerinden Kerim Çelik'in Manisa lokasyonunda 'Üretim Operatörü' olarak görev yapacak, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli, dikkatli, başarma azmi yüksek takım arkadaşı arıyoruz. •Endüstri Meslek Lisesi veya MYO (Torna Tesviye, M..

Bursa / Nilüfer Tunguçlar Sac

1972 yılından beri faaliyet levha sac kesimi sektöründe faaliyet gösteren firmamızda CNC LAZER KESİM operatörü aramaktayız. *Askerliğini yapmış, *Tercihen deneyimli veya Yetiştirilmek üzere, *Vardiyalı sistemle çalışabilecek,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Has Vida

Elektrik – Elektronik, Beyaz Eşya, Otomotiv, İnşaat, Mobilya ve Makine İmalat ısektörlerine hizmet sağlayan köklü kuruluşumuz HAS Vida LTD.ŞTİ bünyesinde çalıştırılmak üzere; "Üretim Elemanı" olarak yetiştirilmek üzere çalışacak bay takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. ..