Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Sacform Makina Kalıp San Tic Ltd Şti

Sacform makina kalıp san. ve tic. ltd. şti. firmamızda cnc işleme merkezi ve cnc torna bölümünde çalışacak, iş deneyimi olan özellikle makina imalatı firmasında çalışmış askerliğini yapmış tecrübeli ya da yetiştirilmek üzere çalışacak ekip arkadaşları ile uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşları ar..

İzmir / Çiğli Görmak Cnc

Ölçü aleti kullanabilen işine hakim sorumluluk sahibi olan arkadaşlarla çalışmak isteriz......

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sistemmold Plastik Sanayi

Mitsubishi kontrol ünitesi kullanabilen dik işlem cnc freze için operatör aranmaktadır. NOT:Worknc proğramı bilen adaylar deyerlendirilecektir...

İstanbul Anadolu / Tuzla Gürmetal Hassas Döküm

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Askerlik görevini tamamlamış Anadolu Yakasında İkamet eden ve servis güzergahına uygun bölgede oturan TIG kaynağı konusunda en az 2 yıl deneyimli Alüminyum döküm parçaların tamir kaynağını yapabilen Tercihen A356/A357 döküm malz..

Eskişehir / Tepebaşı Seyyah Grup

Türkiye'nin en geniş Rok (Delici) filosuna sahip firmamızın, Atlas Copco, Tamrock, Sandvik, Furukawa Marka makinalarında çalıştırılmak üzere ROK operatörleri aramaktayız. İşlerimiz sezonluk değil tüm yıl çalışma devam etmektedir. SEYYAH Makine..

İstanbul Avrupa / Çatalca Bizim Sondaj

30 tonluk Hidrokon marka ve 2016 model hiyap vinç kullanıcak operatör arıyoruz. İstanbul Çatalca bölgesi iş sahamızdır. Tüm belgeleri olmakla beraber En az 5 yıl deneyim aranmaktadır. Maaş+SSK+Yemek...

Baraj Gölet sulama kanalı dere ıslahı gibi işlerde çalışacak Damperli Kamyon Şoförü Arkadaşlara İhtiyacımız vardır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Tam Plastik

Beylikdüzü’nde Askı üretimi yapan firmamızın, üretiminde çalıştırılmak üzere; * 18-40 yaşları arasında, * Vardiyalı sistemde çalışabilecek, * Takım çalışmasına yatkın, * Tercihen hammadde deneyimi ve bilgisi olan, * Ücret + Agi + Fazla Mesai + Performansa Dayalı..

İstanbul Anadolu / Pendik Drenz Kalıp Mak San Ve Tic Ltd Şti

METAL ENJEKSİYON KALIP ATÖLYEMİZDE ÇALIŞACAK - CNC OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...