Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Gebze Adecco Gebze

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Cnk Havacılık San Tic Ltd Şti

İmes Organıze san.Bölgesinde talaşlı üretim yapan fabrikamızda 8 saatlik 3 vardiya sisteminde çalışabilecek Endüstri meslek lisesi mezunu veya CNC işleme merkezi operatörleri Aranmaktadır.Adayların (HEIDENHAIN , FANUC) Kontrol ünitelerinde tecrübeli olması gerekmektedir. Parçaların sıfır alması ve t..

Firmamıza CNC Dik İşleme Merkezinde ve CNC Tornada çalışacak deneyimli elemanlar alınacaktır. Aranan nitelikler, • Teknik resimden anlayan (tercihen çizim yapabilen) • FANUC programlamayı ve G kodlarını bilen • Sorumluluk alabilecek • 22-45 yaş arasında..

Şanlıurfa / Birecik Güngör Tarım & İnşaat

ŞANLIURFA BİRECİKTE HAZIR BETON SANTRALİMİZE TECRÜBELİ BETON POMPA OPERATÖRÜ ALINACAKTIR.DETAYLI BİLGİ TELEFONDA VERİLECEKTİR. İrtibat Telefon : 0533 590 67 15..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

GEBZE'DE DEPOMUZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 2 VARDIYA ŞEKLİNDE ÇALIŞABİLECEK. RF EL TERMİNALİ KULLANABİLEN BAY BAYAN PERSONELLER ARANMAKTADIR. ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ. HEREKE , DERİNCE, İZMİT E-5 ÜZERİNDE OTURAN İLETİŞİM :0..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Karahalil Gıda Hayvancılık

Bağcılar Güneşli’de faaliyetine devam eden Çağrı Merkezimizde görevlendirilmek üzere “Müşteri Temsilcisi” pozisyonu için başvurularınızı bekliyoruz. En az lise mezunu, Vardiyalı düzende çalışabilecek, Telefonda etkin ve akıcı iletişim kurabilen, MS Office uygulamalarını kulla..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sınkotech A. Ş.

CNC taşlama operatörü aranıyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fırat Metal Form

KALIPLI SİLİKON MALZEME İMALATINDA ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ, USTA, EN AZ 8 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP, 28-40 YAŞ ARALIĞINDA VE 1800 - 2000 TL MAAŞ ARALIĞINDA ÇALIŞABİLECEK KALIPLI SİLİKON İMALATI USTASI...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fırat Metal Form

EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ KALIP SÖKÜP TAKABİLEN TÜM AYARLARI YAPABİLECEK, KONUSUNA HAKİM , TECRÜBELİ , 25-40 YAŞ ARASI , 1850 - 2100 TL MAAŞ ARALIĞINDA PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ USTASI...

İstanbul Anadolu / Tuzla DETEKS KİMYA SANAYİ A.Ş

GENEL NİTELİKLER Türk Kimya Endüstrisiyle Hemen Hemen Yaşıt ve Bu Endüstrinin Önde Gelen Kuruluşlarından Olan, Deteks Kimya Sanayi A.Ş. Deri, Tekstil, Yapı, Petrol, Kağıt, Su ve İlaç Endüstrileri Gibi Pek Çok Endüstri İçin Üstün Kaliteli Mamul ve Yarı-Mamulleri, 50 Yılı Aşkın Sür..