Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Kars / Merkez Öner-Sal İnşaat

Firmamızın Kars ve Ardahan şantiyelerinde çalıştırılacak deneyimli paletli ekskavatör operatörleri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Planex Redüktör A. Ş.

İkitelli'de redüktör üretimi yapan firmamızda çalışmak üzere Endüstri Meslek Liseleri'nin Torna, Tesviye, Makine bölümlerinden mezun CNC dik işlem, CNC torna ve universal torna operatörleri aranmaktadır. Adaylarda bulunacak özellikler: 1) 22-40 yaş aralığı 2) Teknik ..

Ankara / Kazan Emg Atık

Firmamıza bir inşaat mühendisi alınacaktır...

Kocaeli / Dilovası BUYRUK GROUP

DİLOVASI BÖLGESİNDE HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ PROJEDE ÇALIŞACAK FORK/LIFT OPERATÖRÜ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. 1. BAY 2. 23 - 47 YAŞ ARSI 3. ASKERLİK DURUMU FARK ETMEZ 4. EĞİTİM DURUMU EN AZ İLKOKUL MEZUNU 5. FORK/LIFT OPRETÖRÜ . BELGESİ OLAN 6. ÇALIŞMA SAATLERİ..

Ankara / Tümü Aysan Elektrik A. Ş.

Orta Gerilim Beton köşk ve Hücre İmalatı alanında hizmet veren firmamızın Ankara ili Temelli Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Fabrikamız'a punch, abkant makinelerinde görevlendirilmek üzere cnc operatörleri alınacakır. • Tercihen Meslek Lisesi mezunu • Teknik resim ok..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ametal Asansör

GENEL NİTELİKLER 1988’ den bu yana Asansör sektöründe üretim, satış ve pazarlama konularında faaliyet gösteren, global pazarda aktif 45 ülkeye ihracat yapan firmamız için CNC Torna, CNC Lazer Kesim Operatörü ve CNC Punch Operatörü olarak görevlendirilecek "Tecrübeli veya Yetiştirilmek" ..

Gaziantep / Şehitkamil Gaziantepservis

Servis alanında hizmet veren firmamız için; * En az lise mezunu, * Daha önce çağrı merkezlerinde çalışmış, * Düzgün diksiyona sahip, * Kayıt alma, işlem takibi temel olmak üzere iyi derecede bilgisayar kullanımı olan * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış y..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Hipas Plastik

Hadimköy deki taşıma kasası üretimi yapan fabrikamiza plastik enjeksiyon operatörü deneyimi olan eleman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

İşin Detayı Basım, Ambalaj, Kağıt ve Kırtasiye sektörlerinde faaliyet gösteren, İlk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve sektörün öncüleri içerisinde ilkleriyle bilinen şirketimizin 'Sürekli Form Üretim, Rulo Üretim, Tabaka Ofset Üretim, Defter Üretim, Kağıt Poşet Üretim' departmanlarında ..