Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Bursa / Nilüfer Dalgıç Kalıp

Bursa Kayapa Organize Sanayi'de bulunan Plastik enjeksiyon ve montaj fabrikamızda çalışmak üzere; * Plastik enjeksiyon üretimi ve montaj konularında tercihen 1-2 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere * 3 Vardiyalı çalışma sisteminde disiplinli ve düzenli çalışabilecek, *..

İstanbul Avrupa / Silivri Sanhua Aweco Appliance Systems

-Vasifsız 25-40 yaş arası -3 vardiya günde 8 saat -Mesai yok -Sefaköy-Silivri ikamet eden -Asgari ücret -Askerliğini Yapmış..

Adana / Yüreğir Kambeton A. Ş.

Adana' daki prefabrik imalatı yapan fabrikamızda değerlendirmek üzere ' Parke Makinesi Operatörü' aramaktayız...

Adana / Yüreğir Kambeton A. Ş.

Fabrikamızda görev yapmak üzere loder operatörü aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Yüksel Cnc Endüstri Ve Makina

En az 5 yıldır elle program yazabilen Teknik resim okumada iyi Ölçüm aletlerini iyi kullanabilen Devamlı ayar yapabilen Çalışma arkadaşları alınacaktır..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Talaşlı İmalat Bölümünde Cnc Torna Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. min 6 ay cnc torna operatörlüğü yapmış, Kumpas, mikrometre vb. ..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Kocaeli / Gebze PİMTAŞ PLASTİK

Meslek Lisesi yada Meslek Yüksekokulu mezunu , 25-35 yaş aralığında Yeni mezun olmuş veya en az 1 yıl deneyimli, Kumpas , gönye , mikrometre , komparatör v.b ölçüm aletlerini kullanabilen, Teknik resim okuyabilen, MS Office programlarını kullanabilen , Plastik enj..

Kocaeli / Gebze PİMTAŞ PLASTİK

18-35 yaş arası Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Deneyimli veya üretim / imalat sektöründe kendini geliştirmek isteyen Bay / Bayan..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kevser Forklift

Forklift operatörü aranmaktadır...