Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Ankara / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurt-içi ve yurt-dışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığ..

Kocaeli / Gebze SCA YILDIZ

İş tanımı Türkiye’nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, İçim, Café Crown, Alpella, Çamlıca, Uno, Godiva gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, SCA YILDIZ KAĞIT AŞ. birimlerinde görevlendirmek üzere OPERATÖR YARDIMCISI aramaktadır. Pozisyon ile il..

Adana / Tümü Öner Separatör

Adana Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere CNC Borwerk- Torna Operatörleri Alınacaktır. Aranan Nitelikler -CNC Torna(Dikişleme -Borwerk)kullanabilen -Askerliğini Yapmış -Uzun Süreli Çalışabilecek..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü KUMPORT LİMAN İŞLETMELERİ

• Liman sektöründe meslek sahibi olmak isteyen, • Tercihen üniversitelerin 2 yıllık ön lisans programlarının elektrik, makine, elektronik, mekanik, mekatronik gibi teknik bölümlerinden mezun, • Vardiyalı çalışabilecek, • Askerliğini yapmış, • 30 yaşını aşmamış, • Avrupa..

Kocaeli / Çayırova ORAKÇI Şirketler Grubu

Tel/Dalma Erezyon Operatörü Aranan Nitelikler: - Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Yüksek Okulların ilgili bölümlerinden mezun, - Tel ve Dalma Erozyon makinalarını çalıştırma ve programlama konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi, - Tel, elektro-er..

Kocaeli / Çayırova ORAKÇI Şirketler Grubu

Aranan Nitelikler: - İmal edilecek plastik kalıplarını, CNC tezgahlarına bağlamak hassas bir şekilde işleyebilmek, - CNC tezgahlarındaki Siemens Fanuch kontrol panellerinden birini kullanmak, - Ölçüm aletlerini bilen ve ölçüm aletlerini kullanabilen, - NX program bilgisi olan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARIKANLI HOLDİNG

Genel Nitelikler: Marmara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna..

İstanbul Anadolu / Tuzla KALE AERO HAVACILIK

Havacılık Sektöründe Faaliyet Gösteren Tuzla Serbest Bölge'deki Grup Şirketimiz için CNC Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır. * Endüstri Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (Tercihen Torna-Tesviye, Makina veya ilgili bölümlerden) * CNC Torna tezgahlarında operat..

İstanbul Anadolu / Tuzla KALE AERO HAVACILIK

Havacılık Sektöründe Faaliyet Gösteren Tuzla Serbest Bölge'deki Grup Şirketimiz için CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır. * Endüstri Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (Tercihen Torna-Tesviye, Makina veya ilgili bölümlerden) * CNC Freze tezgahlarında operat..

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..