Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Kartal Gümüşay Grup

Gebze' de çalıştığımız projemizin lojistik deposunda çalışacak teknik servis elemanı olarak görevlendirilecek bay –bayan personeller alınacaktır. Genel Nitelikler -En az Teknik Lise Elektrik-Elektronik-Bilgisayar Bilişim Teknolojileri mezunu - Yetiştirilmek üzere teknik serv..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ertaş Ebatlama

Ebatlama ve bantlama makinesinde çalışacak tecrübeli elaman aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tümü OM MÜHENDİSLİK

* Gaz altı Kaynağı konusunda tecrübeli * Tercihen çok pasolu kaynak uygulaması yapmış * Kaynakçı Sertifikası / MYK Kaynakçı belgesi sahibi olan * Teknik Resim okuyabilen * Mesaili çalışmasında sakınca olmayan..

Kocaeli / Gebze OM MÜHENDİSLİK

- Üniversal torna tezgahında tecrübeli - Teknik resim okuyabilen - Toleranslı bilgisine sahip - Mesaili çalışmaya engeli olmayan..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Galaxy Kalıp

CNC İŞLEME MERKEZİ KULLANA BİLECEK , CAM BİLGİSİ OLAN , VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK, KALIP ÇELİĞİ İŞLEME KONUSUN DA DENEYİMLİ OPERATÖR VE PROGRAMCILARA İHTİYAÇ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Çatalca AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde, Hadımköy Lokasyonu Üretim departmanımızda değerlendirilmek üzere Pres Operatörleri aranmaktadır. • Preslerde görev alabilecek, • Fazla mesai yapabilen, • Dönüşümlü olarak gece vardiyasında çalışabilen, • 50..

Bursa / Osmangazi İyimser Tekstil

Tabela İsmi İYİMSER TEKSTİL olan fabrikamıza Düz, Reçme, Overlok, Kompleci vs. makineciler alınacaktır. Çalışma saatlerimiz 07:30 - 17:30 arası olup cumartesi pazar tatildir. Yemek, Servis ve sosyal haklar mevcuttur. Usta makinecilere 1600 - 1700 TL civarında maaş ödemesi yapılacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Nehir Forklift Kiralama

Ağır vasıta forklift ehliyeti bulunan operatör aramaktayız Kağıthane ve civarında ikamet eden arkadaşlar tercihimizdir...

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında çalışmak üzere ENGELLİ çalışma arkadaşları arıyoruz. En az %40 engelli oranına sahip, Üretimde; Montaj bölümünde yada Giriş depo da yada Cnc Torna da çalışabilecek arkadaşları..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı Tekirdağ-Çerkezköy' de faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızda “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Solid Cam programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırlaması yapmak, • Cam yapı..